Afișez 1 - 60 din 571 de rezultate

-28%
-33%
-35%
-39%
-35%

Rochii XXL pentru toate gusturile la cele mai mici prețuri. Chiar dacă purtați o mărime mare, asta nu înseamnă că nu puteți să vă îmbrăcați chic și elegant la un eveniment mai special. Ținutele de seară XXL pot fi extrem de frumoase, dacă sunt alese corect pentru a vă pune în evidență atuurile.

Modele de rochii XXL

O rochie într-o mărime mare, dar cu o croială lejeră, poate avantaja persoanele care nu au talia foarte definită. O curea subțire strânsă pe zona de mijloc poate crea efectul de siluetă clepsidră dacă este folosit balansul volumului în mod corect. O rochie XXL conică avantajează femeile care deși au cîteva kilograme în plus, silueta este frumos definită.

Recomandăm materiale pline, care chair dacă se mulează perfect, nu scot în evidentă micile defecte care pot exista. În plus, un corset modelator poate fi o opțiune extrem de inspirată pentru a crea acea apariție perfectă la următorul eveniment important.

Rochiile elegante, ieftine pentru femei plinuțe

Rochiile pentru femei plinuțe se găsesc într-o gamă variată de modele și mărimi pentru ca fiecare să își poată găsi ținuta ideală.

Când vine vorba de alegerea de rochii XXL, totul se rezumă la tipul siluetei, destinația ei, textura, culoarea și imprimeul. Rochii de ocazie pentru femei plinuțe sunt mereu  variante bune pentru doamnele voluptoase care își doresc o apariție memorabilă.

Știm că rochiile în nuanțe deschise și materiale lucioase reușsesc să adauge optic câteva kilograme în plus celei care o poartă. Astfel aceste variante trebuiesc evitate în cele mai multe cazuri. În schimb, materiale pline, care nu reflectă lumina  sunt mereu o opțiune bună. Dantela este indicat să fie densă și fără fire strălucitoare, iar lungimea să avantajeze frumos forma piciorului. O lungime până în dreptul genunchiului avantajează aproape orice siluetă, deci este o opțiune de luat în calcul.

 

Rochii femei 40 ani plinute

Vei găsi în colecția noastră rochii femei 40 ani plinute cat si rochii de ocazie pentru femei la 50 de ani – cele mai inedite modele, cu dantelă, catifea, și multe alte materiale prețioase. Pe StylishCircle.ro găsiți rochii de ocazie pentru femei plinuțe potrivite pentru orice eveniment.

Rochii XXL din două piese sunt des alese de către doamne în acest sezon. Astfel partea care vine fixă pe corp este apoi mascată frumos de o altă piesă mai largă care maschează la nevoie zonele care se doresc a fi ascunse. De obicei acestea sunt făcute dintr-o țesătură mată și una fluidă, transparentă deasupra. O geacă de iarnă ieftină sau un palton cu guler de blană poate fi de folos pentru evenimentele speciale din sezonul rece.

Rochii pentru femei plinute si scunde

O rochie bine aleasă va reuși să pună orice femeie în lumina reflectoarelor. În colecția noastră poți găsi o mulțime de modele de rochii pentru femei plinute si scunde. Recomandarea noastră este să optezi pentru rochii în stil cloș sau petrecute care reușesc să pună silueta în evidență. Asortează-le cu pantofi sau sandale cu toc pentru a alungi silueta.