Guess

Guess

Genți Guess

Ceasuri Guess

Sneakers

Sandale

Produse marca Guess

Este un celebru brand american, având sediul în LA, California. Specializat mai ales în accesorii, ceasuri, parfumuri şi bijuterii, dar şi îmbrăcăminte, acest brand a devenit tot mai popular în ultima vreme.

Genţi pentru ţinute moderne

În zilele noastre foarte multe femei sunt entuziasmate la gândul deţinerii unei genţi de brand. Genţile Guess sunt în mare vogă. Preţul acestora este accesibil,însă nu foarte mic, tocmai de aceea recomandarea noastră este să optezi pentru un model clasic care să meargă cu mai multe ţinute. Poţi, de asemenea, miza pe o geantă glam pentru ţinute de seară.

Dacă îţi place să porţi în mare parte a timpului ţinute sporty-chic, un rucsac poate fi alegerea potrivită. Modelele cu ţinte şi cu imprimeuri de şarpe şi zebră sunt la modă şi reuşesc să scoată din anonimat orice ţinută simplă.

Încălţăminte şi accesorii

De la sandale cu talpă plată sau cu toc înalt, ideale pentru vară, până la sneakersi – în colecţia noastră vei găsi tot ce ai nevoie indiferent de stilul vestimentar preferat.

Şi cum nicio ţinută nu este completă fără un accesoriu pe măsură, îţi punem la dispoziţie o întreagă colecţie cu brăţări, ceasuri sau ochelari de soare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *