Afișez toate cele 33 de rezultate

-46%
109.99 lei
-50%
-45%
-42%

Rucsacuri bărbați – de nelipsit din garderobă

Probabil cel mai utilizat item din rândul genților, rucsacul. Acesta este iubit atât de femei, cât și de bărbați. De la școlari la bikeri sau alipiniști ori fashioniste, rucsacul se bucură de o atenție deosebită în rândul caselor de design. O colecție impresionantă de rucsacuri bărbați ieftine îți stă la dispoziție.

Alege modelul potrivit nevoilor tale. De la rucsacuri cu șnur la rucsacuri de drumeții sau rucsacuri pentru laptop. Aici găsești cu siguranță modelul potrivit.

 

Rucsacuri bărbați din piele – un must-have

Orice bărbat care se respectă are cel putin un rucsac bărbați ieftin de piele în garderoba sa. Indiferent de stilul tău, aici găsești diverse stiluri de rucsac:  de la minimalism pur până la variante funky. Pregătește-te să descoperi utilul rucsac reinventat în moduri noi și originale.

Știai că un rucsac ieftin poate fi si cel din piele? Trebuie doar să cauți promoțile pe site-urile favorite!

Rucsac pentru drumeții și trening? Perechea perfectă!

Alege stilul sport și fii confortabil! Optează pentru un trening sport sau o pereche de pantaloni de trening și un hanorac când pleci la o drumeție. Ești pasionat de natură și de excursii? Atunci ai nevoie de un rucsac ieftin, casual cu șnur pentru activitățile tale.

 

Rucsac pentru laptop

Nu trebuie să renunți la confort atunci când trebuie să ai mereu la tine laptopul. Ești un freelancer sau un business man mereu pe fugă? Îți place să te deplasezi cu bicicleta sau pur si simplu stilul tău nu este unul formal? Atunci renunță la clasica geantă de laptop și alege un rucsac pentru laptop!

Ai zeci de modele disponibile. De la rucsacuri bărbați ieftine de piele, la rucsacuri impermeabile sau din pânză. Alegerea este a ta!