Afișez 1 - 60 din 69 de rezultate

-49%
1,629.99 lei
-43%
579.99 lei
-63%
-58%
-58%

Ceasuri bărbați elegante

Ceasul rămâne o piesă de bază în orice sezon și indiferent de modă. El poate fi purtat în numeroase combinații vestimentare și poate completa deliciul oricărei persoane pasionate de fashion. Indiferent de motivul pentru care purtăm o astfel de bijuterie, ceasul poate aduce un plus de valoare oricărei ținute, dacă este bine ales.

Indiferent de stilul de îmbrăcăminte pe care-l adopți, cu siguranţă veți găsi ceasul potrivit. Ce mecanism, ce formă, ce culoare sau ce fel de curea să aibă, sunt doar câteva aspecte pe care trebuie să le urmărești atunci când vrei să-ți alegi ceasul pe care să-l porți.

Ceasuri bărbați – potrivite pentru orice ținută

Există o mulţime de ceasuri bărbați pe piaţă, motiv pentru care te poţi simţi în impas. Asta pentru că nu ştii exact ce anume să alegi. Alegerea este subiectivă, cu siguranţă. Aşadar, din toată marea de ceasuri, îţi recomandăm să optezi pentru acela care se potriveşte cel mai bine stilului tău vestimentar. Poţi alege şi ceasuri bărbați ieftine, în cazul în care vrei să ai cât mai multe, pentru stiluri vestimentare variate.

Cele mai populare ceasuri pentrru bărbați sunt cele cu curea din piele deoarece au un aer rafinat, elegant. În plus, acestea se potrivesc la tot felul de ţinute, chiar şi la cele cu o notă mai glam. Spre exemplu, poți asorta un asemenea ceas la pantaloni eleganți, costume elegante sau chiar și treninguri.

Pentru un look aparte, poţi opta pentru ceasuri cu diverse aplicaţii sau pietricele care vor ieşi în evidenţă.

Ceasuri populare

Cele mai în vogă modele sunt: ceas Fossil bărbați, ceas Casio bărbați, ceas Michael Kors bărbați, ceas Tommy Hilfiger bărbați, ceasuri Guess. Dacă vrei un produs la modă şi îţi place să fii tot timpul în ton cu tendinţele, unul din ceasurile enumerate mai sus poate fi o alegere bună.