Fossil România

Ceasuri damă Fossil

Ceasuri bărbați Fossil

Cercei Fossil

Brățări Fossil

Produse Fossil

În ultima vreme, foarte populare sunt accesoriile Fossil Romania. De la ceasuri, până la brăţări şi cercei, toate acestea sunt în mare vogă.

Ceasuri pentru ţinute feminine stilate

Un ceas bine ales poate transforma foarte uşor orice ţinută. Optează pentru un model simplu, dacă ştii că cel mai des porţi ţinute clasice. Dacă stilul tău este smart-casual, elegant sau office, te sfătuim să alegi un model cu curea din piele în nuanţe de roşu, negru sau bej. Nuanţele nude pot fi foarte uşor asortate.

Dacă iubeşti stilul glam, poţi miza pe modele cu pietricele, însă doar în cazul în care ţinuta pe care o porţi nu este foarte pompoasă. ”Less is more”.

Ceasuri pentru bărbaţi

Ceasurile cu curea din piele neagră sau maro reprezintă cea mai bună opţiune pentru o ţinută elegantă. Dacă mergi la o nuntă sau un botez, cel mai probabil vei purta un costum bleumarin sau negru cu cravată/ papion. Includerea unui ceas bine ales într-o asemenea ţinută poate foarte uşor să o eleveze.

Cercei şi brăţări finuţe

Dacă pentru tine ceasul nu reprezintă un accesoriu esenţial, atunci o pereche de cercei sau o brăţară finuţă cu siguranţă îţi vor fi pe plac. În colecţia noastră vei găsi, fără îndoială, cele mai frumoase modele de cercei şi brăţări Fossil România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *