Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Găsirea unei genţi potrivite pentru mămici se poate dovedi o sarcină dificilă, mai ales dacă pentru tine este prima experienţă de acest fel. De obicei, dacă atunci când îţi alegi o geantă pentru tine te uiţi în primul rând la aspect, geanta de maternitate trebuie să facă faţă nevoilor celui mic.

Iată ce aspecte trebuie să iei în considerare atunci când alegi o geantă pentru mămici

Spaţiul

Atunci când pleci undeva cu copilul ai nevoie o geantă cu foarte mult spaţiu, deoarece trebuie să cari cu tine o mulţime de lucruri: scutece, şerveţele umede, păturică, biberon, şi multe alte lucruri.

De asemenea, atunci când pleci cu cel mic sau cu cei mici la drum, poţi pune în geantă şi o bluză in plus, pentru că ştim că pot apărea accidente şi îţi poţi murdări foarte uşor bluza.

Materialul

Geanta trebuie să fie realizată dintr-un material care se curăţă foarte uşor, deoarece fără să vrei aceasta este predispusă murdăriei.

Compartimentare

O geantă cu o singură încăpere mare nu este de ajuns, deoarece nu vrei să îţi înghesui lucrurile şi să ajungi cu greu la ele. Vei avea nevoie de o geantă cu mai multe compartimente. Trebuie să ai tot timpul la îndemână biberonul sau scutecele.

De asemenea, pe piaţa există şi o mulţime de genţi mămici cu compartimente termoizolante care păstrează temperatura optimă a lichidelor.

O geantă cu multe compartimente este foarte practică!

Geanta pentru mămici trebuie să aibă şi alte caracteristici, printre care: un sistem de prindere la cărucior, că atunci când pleci cu cel mic să nu fie nevoie să o porţi în spate. Iar dacă eşti genul de persoană care călătoreşte frecvent alege o geantă cu sistem de prindere pentru troller.

Pe piaţă mai există şi genţi cu saltele încorporate pentru a-ţi face munca mai uşoară atunci când te afli într-un mediu străin cu micuţul tău şi este nevoie să îl schimbi.

În colecţia noastră vei găsi mai multe modele de genţi mămici. Dacă ai toate aspectele de mai sus în vedere, nu încape îndoială că o vei găsi pe cea potrivită ţie!

Exploreaza online Genți maternitate

0 articole din care poti alege produsul care ti se potriveste.

Bine ai venit în universul modei sofisticate, unde colecția noastră exclusivă cu articole Genți maternitate te invită să explorezi eleganța în fiecare cusătură. Descoperă 0 piese, fiecare reprezentând un rafinament al designului și al materialelor. Brandul este sinonim cu moda de calitate și stil atemporal.

Fabricate din materiale premium piesele afisate pe StylishCircle îți vor oferi un confort de neegalat și vor sublinia eleganța ta naturală. În marketplace-ul nostru online, experimentează plăcerea shopping-ului și transformă-ți garderoba cu cele mai recente trenduri. Redescoperă bucuria modei și expresia personalității tale prin fiecare articol distinct.

Descoperă lumea fascinantă a modei în confortul casei tale. StylishCircle este destinația ta online pentru o experiență de shopping simpla și convenabilă. Cu doar câteva clicuri, intri într-un univers plin de stil, unde colecțiile noastre de ultimă generație așteaptă să-ți transforme garderoba. Fie că îți dorești o rochie sofisticată pentru ocaziile speciale sau piese versatile pentru stilul de zi cu zi, gama noastră diversificată acoperă toate gusturile. Rasfoieste online Genți maternitate pentru o experiență plăcută și lipsită de griji.