Încălțăminte cu toc pentru femei

Încălțăminte cu toc pentru femei

Botine cu toc

Sandale cu toc

Pantofi stiletto cu toc

Pantofi de mireasa cu toc

Produse cutoc

Pentru ocazii speciale, cele mai multe dintre femei preferă încălțămintea cutoc.

Tocuri groase, tocuri subțiri și înalte sau tocuri midi foarte comode, totul depinde de preferințele fiecăreia.

Încălțăminte cutoc pentru ocazii speciale

Orice petrecere elegantă necesită o ținută pe măsură, iar încălțămintea nu trebuie să rămână mai prejos. Pantofii cu toc înalt sunt cu siguranță cea mai bună alegere însă nu toate femeile pot purta astfel de încălțări.

Fie că e vorba de o problemă medicală sau doar preferința pentru ceva mai comod, undele doamne optează mai degrabă pentru un pantof cutoc mediu sau mic dar la fel de elegant. Stilul șu culoarea încălțămintei cutoc sunt mai degrabă definitorii cînd vine vorba de eleganță și nu atât înălțimea tocului.

Cum alegi pantofii cutoc

Este știu faptul că pantofii și sandalele cutoc înalt și subțire sunt cele mai elegante, însă pentru petreceri speciale se admit și altfel de stiluri de încălțăminte care pot fi la fel de potrivite în același context. Pantofii stiletto, dar cu un toc mediu sunt ideali pentru cele care doresc să păstreze o ținută impecabilă din punct de vedere stilistic, dar care să fie și comodă în același timp.

Ca și excepție, încălțămintea cutoc gros fie el mic sau înalt, nu este la fel de elegantă, cea ce înseamnă că versatilitatea acestuia este mult mai mică. Un toc gros merge foarte bine la o ținută smart-casual cu o fustă din denim sau o pereche de pantaloni evazați și mai puțin la o rochie scurtă de seară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *