Afișez 1 - 60 din 230 de rezultate

-44%
-44%
-65%

Chiar dacă iubim pantofii eleganți, de cele mai multe este necesar să purtăm ţinute confortabile. În acest caz, pantofii sunt foarte importanţi, mai ales dacă mergem mult pe jos. Aşa că vrem sau nu, o pereche de mocasini, espadrile sau nişte sandale cu talpă joasă sunt esenţiale în garderobă.

Pantofi casual bărbați confortabili

În ultima vreme, tendinţele au devenit din ce în ce mai nonconformiste. Iar încadrarea pantofilor casual sau a pantofilor sport chiar şi alături de costume a devenit acceptată de societate.

Desigur, totul ţine de preferinţele personale. Dacă nu vrei să atragi atenţia, poţi merge pe varianta clasică: espadrile asortate la blugi sau pantofi oxford alături de pantaloni smart-casual în carouri. Posibilităţile sunt neumarate şi chiar dacă adopţi de obicei ţinute simple, poţi oricând să le tranformi cu ajutorul accesoriilor.

 

Pantofi casual bărbați cu ceasuri

Ceasurile au devenit foarte populare în ultimul timp. Foarte mulți bărbați aleg să le poarte. Iar datorită modelelor variate care satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi, cu siguranţă îşi vor putea găsi locul şi în garderoba ta.

Modelele sport sau curea de piele merg de minune asortate la încălţăminte cu talpa joasă. Ceea ce le face perfecte atât pentru ţinutele casual, cât şi pentru cele office.