Afișez toate cele 37 de rezultate

-42%
-44%
-51%
-51%
-31%
-31%
-47%
279.99 lei

Deși sunt accesorii simple, eșarfele și fularele pot transforma o ținută banală într-una cu adevărat spectaculoasă. Eșarfa poate fi purtată fie în jurul gâtului, fie pe cap, ca un turban. Depinde doar de tine cum vrei s-o porți. Simple sau cu modele, din materiale delicate sau din bumbac, de dimensiuni mici sau foarte mari, pe toate le găsești aici.

 

Eșarfe bărbați elegante

Pentru o ținută elegantă alege o eșarfă din mătase naturală. O poți înfășura neglijent în jurul gâtului, peste un palton. Dacă ieși la plimbare, în parc, poți purta o eșarfă din material ușor precum inul sau bumbacul.

 

Eșarfe bărbați și costum

Ca accesoriu de modă, o eșarfă de mătase curge ușor pe piele și se simte luxoasă și netedă. De aceea se poate combina perfect cu cu un costum clasic sau elegant.

 

Eșarfe bărbați – o gamă variată

În prezent, eșarfele și-au cimentat locul ca un accesoriu esențial în garderoba modernă. Există multe tipuri de eșarfe pe care le poți purta. De la clasicele eșarfe de mătase, la eșarfa de vară sau eșarfe tricotate. În funcție de stilul preferat poți opta pentru o eșarfă circulară, una de cașmir sau un fular din blană. StylishCircle pune la dispoziție o gamă variată de modele, pentru toate gusturile.