Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Chiar dacă în teorie încălțămintea pentru nou născuți este de fapt destul de inutilă, mulți părinți caută pentofiori pentru cei mici.

Fiind vorba de bebeluși așa mici, care în mod evident nici nu încearcă să meargă încă, încălțămintea nu este necesară.

Ce încălțăminte pentru nou născuți alegem

Sun puține cazuri în care încălțămintea pentru nou născuți ar fi necesară. Cel mai des, bebelușii născuți iarna ar avea nevoie de protecție dacă sunt scoși afară sau dacă în casă este destul de frig.

În acest caz ar fi relevant de căutat ghetuțe simple, tig UGG cu blăniță, botoșei tricotați sau altfel de încălțăminte care poate oferi confort fără să strângă picioruțele firave ale copilașului. O altă variantă de încălțăminte potrivită pentru nou născuți ar fi șosetele groase, pufoase care reușesc să țină de cald chiar și cînd temperaturile sunt destul de joase.

Totuși, în toate situațiile prezentate mai sus, încălțămintea pentru nou născuți este ușor înlocuibilă cu o variantă mult mai fiabilă și mai des folosită de către toți părinții care au copiii născuți în sezonul rece. Combinezoanele de iarnă, cele din catifea dublate cu blănită, cele din fâș care prezintă căptușeală de vatelină sau chiar pantalonași cu picior care suplinesc lipsa pantofiorilor de bebeluși.

Merită să investiți în încălțăminte pentru nou născuți?

Chiar dacă vă doriți pantofi frumoși pentru cei mici, este destul de dificl de găsit un pantof în adevăratul sens al cuvântului care să vină perfect pe piciro. Picorușele bebelușilor nou născuți sunt destul de pufoase, iar majoritatea pantofilor au o formă nu foarte definită. Dacă vreți să cumpărați pantofi pentru cei mici doar de dragul de asorta o ținută, de a arăta bine, atunci puteți căuta pantofi pentru nou născuți semnați de branduri celebre care mizează în primul rând pe aspect și apoi pe partea practică. Totuși trebuie să fiți pregătiți să scoateți destul de mulți bani din buzunar deoarece prețurile nu sunt deloc neglijabile, iar durata de purtare este extrem de mică, ne fiind justificabilă cheltuiala.

Încălțăminte de botez pentru nou născuți

În cazul încălțămintei de botez pentru nou născuți, atunci o pereche de balerini sau chiar botoșei frumoși pentru fetițe și niste pantofiori de piele cu șiret pentru baieței sunt cele mai bune variante. Nu uitați de confort și alegeți un calapod care să permită mișcarea piciorușului și să nu strângă glezna acestuia.