Afișez toate cele 4 rezultate

Salopetele au marcat istoria modei de pe mapamond, cu timpul devenind piese clasice pe care oricine trebuie să le aibă în garderobă. Cu un croi lejer, relaxat, elegant sau sport acestea pot arăta bine în orice combinaţie şi în orice sezon.

 

Salopete bărbați – de nelipsit din garderobă

Dacă vrei să ieşi în evidenţă, optează pentru o salopetă dama într-un model clasic. Un model în nuanţe precum negru, alb sau roşu se va potrivi de minune pentru o mulţime de evenimente. Ieșire la o plimbare, mers la sală şi multe alte petreceri. Poţi alege modele din blugi, de fâș, sport sau termoprotectoare.

Pentru serile călduroase de vară, recomandat este să mizezi pe modele realizate din materiale lejere, din blugi sau de fâș. Le poți  asorta la nişte adidași sau teniși şi cu o șapcă de aceeași culoare.

 

Salopete bărbați casual

Pentru bărbații care preferă stilul lejer, salopeta este piesa ideală. Pentru a putea face cât mai multe combinaţii, alege modele simple.

Negru, bej, cappuccino, gri, roşu stins, sunt nuanţe pe care le poţi integra mult mai uşor în diverse combinaţii.

Poartă salopeta cu încălţăminte sport sau mocasini pentru un plus de confort. Gecile sport sau cele din piele se potrivesc de minune la o salopetele realizate din bumbac sau tricot.

 

Salopete bărbați – un articol versatil

Dacă vrei să ieşi puţin din zona de confort, vei găsi în colecţia noastră o mulțime de modele care cu siguranţă te vor pune în evidenţă. De la salopete ieftine perfecte pentru ţinutele de zi, până la modele sport. Nu încape îndoială că vei reuşi să găseşti ceva pe gustul tău!