Afișez toate cele 28 de rezultate

-32%
-16%
-16%
-16%

Fuste plisate elegante

Fustele plisate sunt unele dintre cele mai mari surprize ale ultimului sezon care s-au bucurat de o ascensiune nemaipomenită. Acestea pot fi întâlnite atât pe podiumurile marilor case de moda cât și în ținute inspirate din moda străzii. Indiferent de sursa ta de inspirație fustele plisate vor fi întotdeauna în centrul atenției

Alege fuste plisate midi 

Este cunoscut faptul că fustele plisate sunt inspirate din curentul retro iar ori de cate ori le vei purta, vei simți cum te vor introduce în acea atmosferă. Pliseurile iți conferă volum în partea de jos, iar atunci când vei păși vei avea parte de un adevărat spectacol. Ceea ce le face și mai interesante este faptul ca poți aborda alături de ele stiluri casual, sport, romantic sau chiar urban.

Poarta fuste plisate cu topuri din dantelă

Fustele plisate au asa un aer feminin și jucăuș pe care îl poți completa foarte bine cu piese din aceeași sferă. Un top din dantelă sau o cămașă de vară sunt doar câteva idei pe care le poți aborda în outifturile tale. În funcție de lungimea acestora, poți adăuga încălțăminte cu toc: sandale sau balerini în funcție de rezultatul dorit.

Fusta neagra plisata

Fusta neagra plisata este una dintre cele mai versatile piese vestimentare din garderoba feminină. Există o mulțime de posibilități pentru a integra această fustă în diverse ținute, fie ele de zi, office sau de seară.

Pentru ținute foarte reușite, trebuie să se țină cont și de modelul fustei, pentru a-ți pune în valoare silueta.

Cele mai stylish fuste plisate metalizate pentru acest sezon

Goana după noile apariții prin magazinele fizice poate fi înlocuită cu succes de shoppingul online. La branduri precum Andreea Raicu, Voglia sau AmaFashion vei găsi cele mai versatile modele de fuste plisate de toate lungimile și în toate culorile. Pornind de la clasicul alb și negru și terminând cu nuanțe deosebite de roz, verde, mov sau chiar combinații multicolore.

Pentru unele femei, integrarea acestor elemente în outfiturile lor poate fi o adevărată provocare. Însă cu ajutorul sfaturilor de la rubricile featured și ce să porți, treci peste orice obstacol și obții ținutele perfecte!