Afișez toate cele 45 de rezultate

PORTOFELE

Portofelul este un articol nelipsit din viața noastră. Cu o istorie de sute de ani în spate, portofelul a devenit un accesoriu absolut necesar în viața cotidiană. În portofel ne ținem banii, actele, cardurile dar si alte lucruri importante.

 

Portofele dama – 3 tipuri pentru uz zilnic

Portofele tradiționale

Prin portofele „tradiționale” pentru femei, ne referim la portofele cu o mulțime de sloturi pentru carduri. Buzunare interioare și un slot pentru monede cu fermoar.

 

Portofele de încheietură

Portofelele de mână oferă un plus de versatilitate față de portofelele tradiționale pentru femei. Dimensiunea portofelului și interiorul înseamnă că aveți toată funcționalitatea unui portofel tradițional: sloturi pentru carduri și numerar. Și, sperăm, un buzunar cu fermoar pentru monede.

 

Portofele mici

Portofelele mici pentru femei sunt opțiuni fantastice pentru utilizarea de zi cu zi. Un portofel subțire de identificare (numit și husă pentru carduri) este o modalitate convenabilă și ordonată de a vă transporta cardurile, numerarul și actul de identitate.

 

Colecție de portofele femei

O femeie modernă are o garderobă diversă, în care nici un detaliu nu este de ignorat. Portofelul este unul dintre articolele de care o femeie nu se desparte niciodată. StylishCircle îți la dispoziție o gamă variată de portofele din piele sau din material sintetic, cu fermoar sau cu magnet, cu unul sau mai multe compartimente. Alege-le pe acelea care îți este cel mai util și care ți se potrivește.

Combină portofelul cu geanta

Portofelul este un articol ce poate îndeplini o funcție dublă, ajungând să fie folosit chiar și pe post de poșetă atunci când este cazul.

Portofele de piele

Atât un accesoriu la modă, cât și o articol practic, portofelul, ca și geanta, este nelipsit din viața oricărei femei. Portofelul este o expresie a modei și trebuie să te scoată din anonimat atunci când il scoți din geantă. Portofelul din piele, cu model sau fără, este un must have pentru orice fashionistă.

Exploreaza online Portofele Femei

45 articole din care poti alege produsul care ti se potriveste.

Bine ai venit în universul modei sofisticate, unde colecția noastră exclusivă cu articole Portofele Femei te invită să explorezi eleganța în fiecare cusătură. Descoperă 45 piese, fiecare reprezentând un rafinament al designului și al materialelor. Brandul este sinonim cu moda de calitate și stil atemporal.

Fabricate din materiale premium piesele afisate pe StylishCircle îți vor oferi un confort de neegalat și vor sublinia eleganța ta naturală. În marketplace-ul nostru online, experimentează plăcerea shopping-ului și transformă-ți garderoba cu cele mai recente trenduri. Redescoperă bucuria modei și expresia personalității tale prin fiecare articol distinct.

Descoperă lumea fascinantă a modei în confortul casei tale. StylishCircle este destinația ta online pentru o experiență de shopping simpla și convenabilă. Cu doar câteva clicuri, intri într-un univers plin de stil, unde colecțiile noastre de ultimă generație așteaptă să-ți transforme garderoba. Fie că îți dorești o rochie sofisticată pentru ocaziile speciale sau piese versatile pentru stilul de zi cu zi, gama noastră diversificată acoperă toate gusturile. Rasfoieste online Portofele Femei pentru o experiență plăcută și lipsită de griji.