Afișez 1 - 60 din 167 de rezultate

PORTOFELE

Portofelul este un articol nelipsit din viața noastră. Cu o istorie de sute de ani în spate, portofelul a devenit un accesoriu absolut necesar în viața cotidiană. În portofel ne ținem banii, actele, cardurile dar si alte lucruri importante.

 

Portofele dama – 3 tipuri pentru uz zilnic

Portofele tradiționale

Prin portofele „tradiționale” pentru femei, ne referim la portofele cu o mulțime de sloturi pentru carduri. Buzunare interioare și un slot pentru monede cu fermoar.

 

Portofele de încheietură

Portofelele de mână oferă un plus de versatilitate față de portofelele tradiționale pentru femei. Dimensiunea portofelului și interiorul înseamnă că aveți toată funcționalitatea unui portofel tradițional: sloturi pentru carduri și numerar. Și, sperăm, un buzunar cu fermoar pentru monede.

 

Portofele mici

Portofelele mici pentru femei sunt opțiuni fantastice pentru utilizarea de zi cu zi. Un portofel subțire de identificare (numit și husă pentru carduri) este o modalitate convenabilă și ordonată de a vă transporta cardurile, numerarul și actul de identitate.

 

Colecție de portofele femei

O femeie modernă are o garderobă diversă, în care nici un detaliu nu este de ignorat. Portofelul este unul dintre articolele de care o femeie nu se desparte niciodată. StylishCircle îți la dispoziție o gamă variată de portofele din piele sau din material sintetic, cu fermoar sau cu magnet, cu unul sau mai multe compartimente. Alege-le pe acelea care îți este cel mai util și care ți se potrivește.

Combină portofelul cu geanta

Portofelul este un articol ce poate îndeplini o funcție dublă, ajungând să fie folosit chiar și pe post de poșetă atunci când este cazul.

Portofele de piele

Atât un accesoriu la modă, cât și o articol practic, portofelul, ca și geanta, este nelipsit din viața oricărei femei. Portofelul este o expresie a modei și trebuie să te scoată din anonimat atunci când il scoți din geantă. Portofelul din piele, cu model sau fără, este un must have pentru orice fashionistă.