Afișez 1 - 60 din 740 de rezultate

Costumele sunt cele mai potrivite piese vestimentare pentru barbați. De-a lungul timpului, au apărut din ce în ce mai multe modele pentru a satisface și cele mai mari preferințe în materie de stil și modă.

Unde poți să porți un costum?

Costumele nu se demodează niciodată și pot fi purtate la diferite evenimente. Bărbații pot opta pentru un costum barbati elegane pentru evenimente sau ceremonii ori pentru unul office, în cazul în care munca de la birou impune acest lucru. Acesta poate fi purtat și la întâlnirile de afaceri deoarece inspiră decență și eleganță.

Aceste piese vestimentare trebuie să le aibă fiecare bărbat în garderoba sa. În plus, modelele diferă mult în funcție de ocazie, așadar asigură-te că îl vei alege pe cel potrivit.

Cele mai apreciate modele de costume bărbătești sunt cele clasice, care nu se demodează niciodată. Pe lângă cele clasice, sunt și costumele elegante potrivite pentru nuntă sau evenimentele importante din viața unui bărbat, cele cu smoking sau veste elegante.

Costumele office sau cele business sunt întotdeauna alegerea perfectă atunci când vrei să faci o impresie bună sau să ieși în evidență la locul de muncă. Dacă nu vrei să porți costumul întreg la birou, poți opta pentru o cămașă elegantă și un sacou, pe care sa le asortezi la niște pantaloni chino.

În cazul în care ești pur și simplu un iubitor de costume, poți opta pentru modelele casual. Acestea sunt mult mai lejere decât cele elegante și te ajută să arăți bine în fiecare zi. Un alt model de costum care nu a încetat să se demodeze este cel în stilul anilor 70, cu celebrul model de carouri. Acesta este perfect pentru ținutele smart-casual.

În plus, orice tip de costum ai alege, cu siguranță vei atrage priviri, mai ales din partea femeilor. Costumele au fost concepute în așa fel încât oferă un plus de rafinament imaginii unui bărbat.


Cum alegi costumul potrivit?


Există o gamă variată de costume bărbați din care poți opta.

Pentru a alege un costum potrivit trebuie să ai în vedere evenimentul la care îl vei purta și dresscode-ul impus de aceasta.

Cele mai îndrăgite culori atunci când vine vorba de costume, rămân: negru, albastru, gri și maro. Acest lucru diferă în funcție de preferința fiecărui bărbat. Cele mai populare opțiuni fiind costumele negre și bleumarin.

Fii sigur că orice model ai alege, vei arăta foarte bine.