Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Pensule machiaj  ieftine dar de calitate

Pe lângă produsele folosite, calitatea unui machiaj stă şi în calitatea instrumentelor utilizate pentru aplicarea acestuia, mai exact pensule machiaj.

Pe piaţa întâlnim o mare varietate de pensule machia ieftinej, însă dacă nu eşti un make up artist desăvârşit, iată care este kitul minim de pensule pentru un machiaj de bază, pe care ar fi bine să le deții.

Pensule machiaj – tipuri

Pensula pentru fondul de ten

O recunoşti mai ales după părul foarte fin. Pe piaţă întâlneşti două tipuri de pensule pentru fondul de ten: cu formă circulară şi cu formă aplatizată. Dacă cea dintâi este ideală chiar şi pentru aplicarea fardului de obraz, cea cu formă aplatizată este perfectă atât pentru contouring cât şi pentru aplicarea highlighter-ului. Sună bine, nu-i aşa?

Pensule machiaj pentru pudră

Este asemenea unui pămătuf. Are un aspect rotund în formă de dom şi trebuie să fie realizată din fire foarte moi. O asemenea pensulă este esenţială pentru un finish natural.

Pensula pentru corector şi ruj

Dacă nu ai deja un corector cu bureţel, atunci ai nevoie de o pensulă pentru aplicarea acestuia. Folosindu-ţi degetele poţi face risipă de produs. Pentru corector alege o pensulă subţire, cu vârf alungit. Aceeaşi pensulă se poate folosi cu succes şi pentru o aplicare precisă a rujului.

Pensula pentru fardul de ochi

Chiar dacă nu foloseşti zilnic farduri de ochi, la evenimente sigur o faci. În ceea ce priveşte pensula potrivită, ai mai multe variante: pensula moale cu forma compactă şi uşor alungită spre vârf, pensula pufoasă cu forma rotunjita sau pensula cu peri foarte scurţi. Alege-o pe cea care ţi se pare cel mai uşor de folosit!

Pensula pentru sprâncene şi eyeliner

Sprâncenele au un rol foarte important în conturarea fizionomiei, aşa că trebuie să ai grijă de ele. În funcție de cum alegi să le stilizezi, te pot pune într-o lumină proastă sau bună. De câte ori nu am văzut femei cu sprâncene conturate excesiv? Arată urât! Aşa că alege un kit de machiaj de culoarea sprâncenelor tale, dar nu mai închisă, şi foloseşte o pensulă oblică cu profil foarte subţire pentru un contur precis. De asemenea, asigură-te că foloseşti şi o pensulă eliptică cu peri duri pentru a îndepărta excesul de produs.

Aceeaşi pensulă poate fi folosită şi pentru aplicarea eyelinerului.

Pensule machiaj ieftine din păr natural sau fire sintetice?

Ambele sunt la fel de bune, aşadar alegerea îţi aparţine!

De obicei, pensulele de make up din păr natural sunt ideale pentru aplicarea fondului de ten şi a corectorului, deoarece nu rişti să ţi se strângă produsul în linii fine. Cele sintetice sunt perfecte mai ales pentru farduri, blush, iluminator şi ruj. După ce te-ai decis asupra părului, trebuie să îţi îndrepţi atenţia şi asupra mânerului pensulei – în cazul acestuia se pare că lungimea preferată a femeilor este în jur de 12 cm.

Alege întotdeauna pensule machiaj ieftine dar de calitate pentru un machiaj extraordinar. Şi niciodată nu uita de curăţarea acestora. Asta te va ajuta să le menti într-o stare bună timp îndelungat și să elimini bacteriile ce se pot dezvolta în cazul în care pensulele sunt murdare!

Exploreaza online Pensule machiaj femei

0 articole din care poti alege produsul care ti se potriveste.

Bine ai venit în universul modei sofisticate, unde colecția noastră exclusivă cu articole Pensule machiaj femei te invită să explorezi eleganța în fiecare cusătură. Descoperă 0 piese, fiecare reprezentând un rafinament al designului și al materialelor. Brandul este sinonim cu moda de calitate și stil atemporal.

Fabricate din materiale premium piesele afisate pe StylishCircle îți vor oferi un confort de neegalat și vor sublinia eleganța ta naturală. În marketplace-ul nostru online, experimentează plăcerea shopping-ului și transformă-ți garderoba cu cele mai recente trenduri. Redescoperă bucuria modei și expresia personalității tale prin fiecare articol distinct.

Descoperă lumea fascinantă a modei în confortul casei tale. StylishCircle este destinația ta online pentru o experiență de shopping simpla și convenabilă. Cu doar câteva clicuri, intri într-un univers plin de stil, unde colecțiile noastre de ultimă generație așteaptă să-ți transforme garderoba. Fie că îți dorești o rochie sofisticată pentru ocaziile speciale sau piese versatile pentru stilul de zi cu zi, gama noastră diversificată acoperă toate gusturile. Rasfoieste online Pensule machiaj femei pentru o experiență plăcută și lipsită de griji.