Afișez toate cele 3 rezultate

Colorate sau în culori neutre, costumele de baie trebuie să fie în primul rând confortabile. Apoi, la modă și să se potrivească formei corpului tău. Aici poți găsi costumul de baie care să ți se potrivească perfect.

 

Costume de baie bărbați confortabile

Alege un costum de baie care să nu te strângă și să te reprezinte. Ești o persoană activă? Joci volei sau vrei să încerci orice activitate sportivă chiar și cu copii într-o piscină gonflabilă? Atunci ai nevoie de un slip care nu te va dezamăgi în momentul crucial. Asortează slip-ul cu un halat de baie confortabil!

 

Costume de baie bărbați – o gamă variată

Bucura-te de vară, fie în culori neutre, fie în culori vii. Colecțiile de costume de baie pe care le vei găsi pe StylishCircle sunt pe toate gusturile. Indiferent că preferi un look vintage sau un look modern.

 

Costume de baie bărbați – cum le porți?

Pregătește-te pentru plajă sau pentru piscina cu un costum de baie confortabil. Îl poti accesoriza cu o pereche de ochelari de soare aviator sau rotunzi. Totodată, poți completa look-ul cu șepci de vară, ușoare și multifuncționale.

 

Cum aleg un slip sau un șort de baie? 

Aspectul cel mai important în alegerea unui costum de baie ține de confortul pe care il ai purtându-l. Pe StylishCircle găsesti modele cu diferite elemente grafice sau de diferite culori simple, din diverse materiale, plăcute la atingere. Colecțiile ample de costume de baie puse la dispoziția ta iți vor oferi variante pe măsura bugetului, dar și a preferințelor legate de coloristică sau materiale.