Afișez 1 - 60 din 72 de rezultate

-23%
-68%
-62%
-43%
-60%
119.99 lei
-58%
-41%
114.99 lei
-25%
-48%

Fuste de blugi scurte

Sunt anumite obiecte vestimentare care se vor regăsi întotdeauna în șifonierul nostru și pe rafturile magazinelor, indiferent de sezon și de trenduri, iar din rândul acestora fac parte și fuste de blugi.

Poartă fuste de blugi indiferent de sezon

Un lucru este sigur: poți purta fuste din denim indiferent de sezon! Vara te îndeamnă să optezi pentru materiale subțiri și fluide. Modele de fuste mini de blugi în timp ce pentru restul sezoanelor poți aborda modele midi și chiar maxi.O variantă cool este combinație de fustă de piele cu detalii de blugi. Extravagant dar speciale.  Merită să investești în astfel de piese de calitate, pentru că probabil ai observat și tu deja că ele revin în trend în fiecare sezon și în fiecare an. Pentru o ținută de mers la școală, o ieșire în oraș sau chiar o întâlnire romantică, fusta de blugi este alegerea potrivită.

Ținute cu fuste de blugi cu pantofi sport

Fustele de blugi sunt piese atât de versatile încât le poți găsi într-o zonă casual, sport și chiar urbană. Iar pentru acest motiv le poți purta alături de pantofi sport sau pantofi cu toc, cizme sau sandale. În ce privește partea de sus a ținutei, recomandăm alegerea de topuri decupate, tricouri casual sau bluze cu volane. Accesorii precum curelele, eșarfele sau ochelarii de soare vor completa orice ținută. O ținută care are la bază fuste din denim și te vor pune pe tine în centrul atenției.

Cele mai trendy modele de fuste din denim

Nimic nu este mai de ajutor, decât câteva sfaturi avizate atunci când vine vorba de alcătuirea unei ținute în jurul unei asemenea fuste. Aceste sfaturi sunt acum la îndemână ca niciodată. Le găsești pe toate într-o colecție de articole featured și ce să porți. Pentru a le putea urma îndeaproape, compune ținute alături de fuste de la branduri precum Nissa și Answearunde vei găsi ultimele modele în acest domeniu.