Afișez toate cele 21 de rezultate

-50%
-23%

Descoperă acum noua selecție de fuste în carouri. Printre cele mai îndrăgite modele regăsești: fustă în carouri scurtă, fustă în carouri roșie, fustă în carouri albastră și multe altele asemănătoare. Iată câteva modele de fuste și cum le poți accesoriza corect:

Fustă carouri roșie

Cu ajutorul modelelor de fuste în carouri roșii, poți adopta un look modern și stilat. O astfel de ținută este recomandată spre a fi purtată ziua. Spre exemplu, cu o fustă carouri roșie, poți forma o ținută specială pentru zilele petrecute la birou. Adaugă o cămașă albă elegantă și o pereche de pantofi stiletto, pentru a-ți forma un look de inspirație office.

Fustă plisată carouri

Cu o fustă plisată carouri ai libertatea de a-ți forma o mulțime de ținute. Indiferent că îți dorești o ținută de seară sau una de zi, fustele de acest tip sunt perfecte pentru orice moment al zilei.

Întotdeauna modelele de fuste în carouri se asortează excelent cu cămășile sau topurile elegante, în culori neutre. Așadar, pentru ținuta de zi poți combina fusta cu o pereche de sandale sau bocanci, iar pentru ținutele ceva mai elegante, de seară, o poți combina cu o pereche de pantofi cu toc.

Fustă în carouri scurtă

Ești adepta ținutelor feminine? Încearcă să combini modele de fuste carouri scurte cu bluze cu umerii goi. Aceste ținute sunt ideale pentru zilele călduroase de vară. În cazul în care te gândești la ținute de scoală, cu o fustă în carouri scurtă ai ocazia să formezi un astfel de look.

Fustele și cămășile în carouri sunt piesele vestimentare cel mai des asociate cu look-ul școlăresc.