L’Oreal

Rujuri L’Oreal

Vopsele de par L’Oreal

Sampoane L’Oreal

Fonduri de ten L’Oreal

Produse L’Oreal

L’Oreal reprezintă unul dintre cele mai cunoscute branduri internaţionale, ce oferă o gamă completă de produse care combină calitatea, eficacitatea şi siguranţa în fiecare categorie de cosmetice: îngrijirea pielii, machiaj, parfumuri, îngrijirea părului, colorarea părului.

L’Oreal România a luat fiinţă în anul 1997 ca entitate juridică, având până în momentul de faţă un portofoliu vast de 20 de branduri distribuite în întreaga ţară.

Filosofia brandului

L’Oreal se bazează pe următoarea filosofie: accea de a inova şi de a oferi produse eficiente la preţuri greu de egalat.

Aşadar, în această colecţie îţi punem la dispoziţie o mulţime de produse ale brandului de renume.

Indiferent că îţi cauţi o vopsea de par Loreal, Loreal Casting, o cremă de faţă hidratantă la un preţ bun, un rimel, un fond de ten sau un ruj într-o nuanţă seducătoare, cu siguranţă vei găsi ceva pe placul tău!

Cele mai populare produse L’Oreal

Produsele de colorare a părului sunt cunoscute pentru nuanţele superbe, dar şi pentru eficacitatea lor.

De curând, L’Oreal a adus pe piaţă Colorista Hair Makeup, mai exact machiajul pentru păr cu colorare instantanee pentru toate nuanţele de păr, care durează o zi întreagă. Este soluţia ideală pentru femeile care vor să îşi păstreze părul natural, însă sunt tentate să încerce o schimbare de scurtă durată.

De asemenea, tot printre produsele cu review-uri deosebit de bune se numără şi cremele de zi şi de noapte, iar în categoria de makeup, fondurile de ten şi rujurile L Oreal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *