Cele mai bune cadouri fete 10 ani

Cele mai bune cadouri fete 10 ani

Cadouri pentru fete de 10 ani – ce să alegi ?

Data viitoare când ai nevoie de cadouri fete 10 ani, ține cont de asta: le plac lucrurile care sunt personale. Ceea ce le place cel mai mult este să personalizeze totul în viața lor, de la camere la haine până la accesorii. Există o artă de a cumpăra cadouri pentru copiii de această vârstă – nu este chiar atât de greu pe cât pare.

Cele mai bune cadouri fete 10 ani

Cadouri fete 10 ani – lănțișor personalizat

Există lănțișoare de argint, placate cu aur galben și cu aur roz. Acestea pot fi personalizate cu nume lungi de până la nouă litere. Colierele pot fi lucrate manual, și puteti specifica si lungimea lanțului.

Cadouri fete 10 ani – rucsac

Un rucsac drăguț este accesoriul perfect pentru fetița de 10 ani, deoarece este elegant și funcțional. Are o mulțime de buzunare, astfel încât să își poată păstra în siguranță telefonul, balsamul de buze și portofelul în timp ce iasă cu prietenii ei. În plus, este disponibil în  culori diferite.

Cadouri fete 10 ani – papuci

Papucii moi fac furori pe rețelele de socializare și, odată ce fetița le va încerca, vei putea vedea de ce. Pe lângă faptul că sunt confortabili, pot fi purtați în interior sau în exterior. Astfel încât să puteți găsi o pereche care se potrivește stilului lor.

Elastice de păr

Elegante și utile – acum există o combinație! Au apărut noile elastice din catifea care au un buzunar ascuns unde copiii pot păstra lucrurile esențiale. Îl pot folosi pentru niște bani de rezervă, o cheie sau note de la prieteni.

Lacuri de unghii pentru fetițe

Dacă iubește Barbie, poate trăi în Barbie World cu un lac de unghii pentru copii roz strălucitor. Există o întreagă colecție Barbie cu nouă nuanțe în total, inclusiv nuanțe cu nume precum Best Day Ever, Feel the Magic, Hi Barbie și My Job Is Beach.

Hanorace pentru fete

Alege un hanorac roz Marvel Ghost Spider! De-a lungul universurilor multiple, eroul cu cel mai bun stil este Gwen Stacy, alias Ghost Spider/Spider Gwen. Copiii pot reproduce aspectul ei eroic!

Tricouri pentru fete

Alege un tricou care reprezintă animăluțul ei interior! Acesta îi va pune în valoare curiozitatea și onorează animalul momentului! Îl poți obține pe negru, albastru Columbia sau albastru regal. Pe piață, există o mulțime de haine cu tematică STEM pentru copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *