Afișez toate cele 31 de rezultate

-36%

Îmbunătățește-ți aspectul instantaneu cu gama noastră extinsă de coliere pentru femei și bărbați. Realizate din metale prețioase, cum ar fi argint și aur alb, galben și roz. Cu o varietate de stiluri din care să alegi, inclusiv coliere cu inimă, pandantive cu pietre prețioase și medalion. Există un colier superb pentru toată lumea!

 

Lănțișoare Bărbați – un simbol unic

Colierele sunt bijuterii purtate ca podoabă în jurul gâtului și sunt purtate de mii de ani. În culturile antice, un colier realizat din metale prețioase și pietre prețioase putea semnifica statut. Iar colierele care conțin anumite pietre și pietre prețioase erau considerate a oferi protecție sau a aduce noroc. De asemenea, colierele au fost purtate de mult timp pentru a semnifica credințele religioase, iar colierele cu cruce sunt încă o alegere populară.

Astăzi, colierele sunt un cadou popular pentru partenerii romantici care doresc să aleagă ceva semnificativ. Care nu este un inel, și sunt, de asemenea, cadouri ideale pentru membrii familiei și prietenii. Colierele pot face o declarație personală puternică. Cu multe opțiuni precum un colier cu inimă, un colier personalizat sau un colier zodiacal.

 

Lănțișoare Bărbați – cum alegi mărimea potrivită?

Mărimea potrivită pentru un colier depinde complet de stilul și gustul tău personal. Unii oameni preferă pandantivul sau colierul cu lanț să stea la același nivel cu sau chiar sub claviculă. În timp ce alții ar putea prefera un stil mai lung. Luați în considerare lungimea unui lanț înainte de a cumpăra și asigurați-vă că va sta acolo unde doriți. Când cumpărați coliere online, poate fi util să selectați un colier preferat din garderoba de bijuterii existentă și să-l măsurați pentru a afla ce lungime să cumpărați.

Acestea pot fi purtate singure sau stratificate prin amestecarea diferitelor lungimi, greutăți și texturi. Colierele pentru bărbați sunt de obicei mai scurte în lungime, așezate în jurul claviculei. Totuși unii bărbați preferă să poarte un lanț lung.