Afișez 1 - 60 din 1187 de rezultate

Chiar dacă iubim pantofii cu toc, de cele mai multe este necesar să purtăm ţinute confortabile. În acest caz, pantofii sunt foarte importanţi, mai ales dacă mergem mult pe jos. Aşa că vrem sau nu, o pereche de balerini, espadrile sau nişte sandale cu talpă joasă sunt esenţiale în garderobă.

Pantofii fără toc nu te fac mai puţin sexy

În ultima vreme, tendinţele au devenit din ce în ce mai nonconformiste, iar încadrarea pantofilor cu talpa joasă sau a pantofilor sport chiar şi alături de cele mai glam rochii a devenit acceptată de societate. De câte ori nu ai văzut bloggerițe celebre purtând rochii cloș elegante din dantelă cu tenişi? Sau espadrile asortate la salopete din paiete?

Desigur, totul ţine de preferinţele personale. Dacă nu vrei să atragi atenţia, poţi merge pe varianta clasică: rochii asortate la sandale chic de vară, espadrile asortate la blugi sau pantofi oxford alături de pantaloni smart-casual în carouri. Posibilităţile sunt neumarate şi chiar dacă adopţi de obicei ţinute simple, poţi oricând să le tranformi cu ajutorul accesoriilor.

Pantofi confortabili şi genţi Guess

Genţile Guess au evenit foarte populare în ultimul timp. Foarte multe femei aleg să le poarte, iar datorită modelelor variate care satisfac chiar şi cele mai exigente gusturi, cu siguranţă îşi vor putea găsi locul şi în garderoba ta.

Modelele cross-body, cele de tip poştaş şi poşetele de tip shopper merg de minune asortate la încălţăminte cu talpa joasă, ceea ce le face perfecte atât pentru ţinutele casual, cât şi pentru cele office.