Afișez toate cele 5 rezultate

-40%
719.99 lei
-40%
-40%

Genți călătorie bărbați

Gențile de călătorie sunt articole ce nu trebuie să lipsească din garderoba niciunei persoane. Mergi într-o vizită de afaceri sau într-o călătorie? Sigur ai nevoie de o geantă duffle. Fie că este un troller, sau o geantă de voiaj, un rucsac sau o geantă de mână. Rolul acestor genți de călătorie este acela de a fi încăpătoare și ușor de transportat.

 

Genți de călătorie bărbați – o gamă variată

StylishCircle îți pune la dispoziție o colecție de genți de călătorie practice, cu design classic si modern. Alege modelul care se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Asortează troller-ul cu rucsacul

Acum poți să călătorești cu stil! Asortează-ți trollerul cu rucsacul sau geanta sport, pentru un efect vizual perfect. Poți alege un set alcătuit dintr-un troller si un rucsac sau o borsetă. Toate casele de design importante au în colecția lor astfel de seturi de bagaje.

 

Genți de călătorie bărbați – troller-ul nelipsit

Indiferent că pleci în excursie, vacanță sau călătorie de afaceri, ai nevoie de un troller. Zecile de modele existente pe piață îți oferă o paletă largă din care poți alege modelul potrivit nevoilor tale. Ai trollere fabricate din diferite materiale, pe diferite dimensiuni și modele.