Afișez toate cele 52 de rezultate

-43%
199.99 lei
-48%
-47%
-47%
-47%
-45%
-51%
219.99 lei
-43%
169.99 lei
-40%
119.99 lei
-51%
-45%
-44%
-44%
-44%
-57%
139.99 lei
-57%
139.99 lei

De obicei, pentru fiecare bărbat o ţinută simplă este suficientă atunci când iese din casă. Foarte puţini bărbaţi stau să piardă timpul în faţa oglinzii, atunci când vine vorba de alegerea ţinutei pentru zilele relaxate. Însă, pe lângă haine, sunt foarte importante şi accesoriile. Aşadar, pentru a evita să porţi portofelul şi cheile în buzunarul de la geacă, ai nevoie de un accesoriu suficient de mic cât să nu incomodeze, însă foarte practic. Acest accesoriu este borseta. Deşi foarte mulţi bărbaţi aleg rucsacul pentru a-şi căra lucrurile esenţiale, borseta este mult mai practică.

De ce borseta?

Borseta barbati, accesoriu de referinţă al anilor 90, a revenit în tendinţe şi este mai cool ca oricând! Putem spune că reprezintă în zilele noastre cea mai interesantă abordare de streetstyle, atunci când vine vorba de accesorii. Case de modă mari, precum: Gucci, Balenciaga sau Valentino o recomandă, datorită modului simplu de purtare, şi anume hands-free.

Cu toate acestea, mulţi bărbaţi evită să o includă în garderoba lor, deoarece nu ştiu cum să o poarte.

Ce să ai în vedere atunci când alegi o borsetă

În primul rând, trebuie să alegi dimensiunea potrivită, aşadar gândeşte-te bine înainte de a achiziţiona o borseta barbati. Dacă ai de gând să porţi cu tine doar telefonul, portofelul şi cheile, o borsetă mini este ideală, însă dacă de obicei porţi şi alte lucruri, alege un model XXL.

Şi culoarea este importantă, pentru a se încadra de minune în ţinutele tale, însă regula generală este că o borsetă într-o nuanţă nude se va potrivi de minune atât ţinutelor colorate, cât şi celor monocrome. Dacă, totuşi, vrei să faci o declaraţie statament, alege un model în culori vibrante sau cu un logo opulent.

Cum să porţi borseta

Spre deosebire de perioada anilor 90, când aceasta se purta doar la brâu, modernitatea ne oferă mai multe posibilităţi de asortare. Poţi purta borseta peste cureaua pantalonilor în stilul clasic, la spate, în stil hipster, aruncată peste umăr sau în diagonală peste piept. Indiferent ce modalitate alegi, asigură-te că se potriveşte de minune cu personalitatea ta şi cu ţinuta aleasă.

Cel mai bine borseta se potriveşte la ţinute casual sau smart-casual. O ţinută compusă din blugi, hoodie, ghete tip biker şi o geacă bomber la care să adaugi o borsetă este de actualitate, şi în plus şi foarte chic!