Afișez 1 - 60 din 290 de rezultate

-51%
-42%
-52%
-49%
-47%
-78%
-49%
189.99 lei
-64%
44.99 lei
-33%
-81%
-81%
-78%
-43%
229.99 lei
-45%
179.99 lei
-40%
149.99 lei
-40%
149.99 lei
-48%

Portofelul este un accesoriu nelipsit pentru fiecare dintre noi. Este extrem de practic și absolut necesar. Cu ajutorul acestuia reușim să ne depozităm sume de bani, carduri, acte etc.

Cu toate acestea, portofelul este privit ca fiind mai mult decât un simplu accesoriu sau material de depozitat. Este văzut ca o extensie a personalității, tocmai de aceea, bărbații își doresc întotdeauna un portofel de calitate.

Dacă dorești să-ți achiziționezi un portofel de calitate, vestea bună este că ai la dispoziție o mulțime de modele pentru fiecare preferința.

Ce material să alegi pentru un portofel barbati?

Materialul din care este confecționat un portofel barbati este foarte important deoarece poate dicta nivelul de eleganță al acestuia. În plus, un portofel barbatesc dintr-un material precum pielea este întotdeauna mult mai bine privit și inclus în categoria de portofele de calitate.
Pe lângă material, acesta poate conține detalii cusute manual, sau diverse aplicații, ceea ce oferă o notă de finețe.

Design-ul portofelului

În materie de design, se pot deosebi câteva stiluri. Poți opta pentru un portofel barbati smart-casual, unul simplu cu design subtil sau unul elegant. Portofelul este obiectul practic, utilizat zi de zi, tocmai de aceea, aspectul acestuia contează extrem de mult.

Cât despre dimensiunea acestuia, este de preferat să optezi pentru un portofel barbatesc mediu, nu foarte mare, pentru a încăpea cu ușurință în buzunar. În plus, acesta trebuie să conțină destul de multe compartimente pentru a dispune de suficient spațiu de depozitare.

Cum alegi cel mai potrivit portofel barbatesc?

Nu încerca să te bazezi doar pe achiziționarea unui portofel de brand, încearcă să faci o alegere autentică. Din categoria de portofele barbati, alege-l pe cel potrivit ție și pe cel care îți reflectă cel mai bine personalitatea.
Trebuie să te gândești că te folosești de acesta în fiecare zi, iar aspectul contează destul de mult. Încearcă să optezi pentru un portofel practic, rezistent și elegant. Ai grijă de aspectul acestuia și nu va trebui să îl schimbi prea des.

În plus, un portofel pentru bărbați este întotdeauna o alegere ideală și rafinată pentru un cadou. Așadar, dacă nu știi ce cadou să-i faci, aruncă o privire printre selecția noastră de portofele bărbați.