Afișez 1 - 60 din 321 de rezultate

Atunci când îți alegi o pereche de ochelari de vedere trebuie să fi atentă la mai multe aspecte. Calitatea și materialul din care sunt fabricate lentilele sunt doar două dintre aspectele la care trebuie să fii extrem de atentă atunci când îți achiziționezi o pereche de ochelari de soare. Lentilele de sticlă oferă o excelentă claritate și rezistență la zgârieturi.

Ochelari de vedere perfecți pentru forma feței tale

Ochelarii de vedere au trecut de bariera utilitații, devenind în ultimii ani un accesoriu fashion. Astfel nu este de mirare că pe piață au apărut mii de modele. În funcție de forma feței tale și culoarea tenului tău poți opta pentru o ramă de ochelari de soare clasică sau modernă.

Idee de outfit: ochelari de vedere, blugi skinny și un pulover crop

Un pulover decupat este piesa perfectă ce nu trebuie să lipsească din dulapul al unei femei. Îl poți combina cu o pereche de blugi skinny și o pereche de ochelari de vedere ieftini- un accesoriu perfect pentru a adăuga o vibrație sexy outfitului!

Cum să porți ochelarii de vedere

Duse sunt vremurile când numai tocilarii erau asociați cu purtatul ochelarilor de vedere. În zilele de astăzi un astfel de accesoriu îți poate completa ținuta. În funcție de cadre și stiluri, ochelarii de vedere pot să ofere un look smart, business sau chiar geek-chic. Aspectul și atitudinea, împreună cu ochelarii potriviți pot creea cel mai cool outfit.

Află mai multe despre cum îți poți alege cele mai potrivire rame pentru ocheleri din articolul nostru de pe blog: Rame de ochelari – cum să faci cea mai bună alegere