Afișez 1 - 60 din 256 de rezultate

Articole sportive bărbați – cum le alegi?

 

Dacă ești o persoană activă, atunci trebuie să ai în garderobă cel puțin un articol sportiv. În primul rând, trebuie să ții cont dacă te antrenezi sau pur și simplu stilul tău este sport.

Dacă practici antrenamente sportive intense, atunci ai nevoie de mai mult confort la nivelul pielii. Evită bumbacul dacă practici antrenamente. În schimb, dacă vrei doar să te simți confortabil, alege un tricou din bumbac și o pereche de pantaloni de trening.

Pantalonii sau tricourile cu croială mulată îți oferă siguranță în timpul antrenamentelor intense. Articolele sportive cu o croială lejeră sunt recomandate pentru sporturi și plimbări.

În schimb, dacă îți place să alergi des, atunci articulațiile tale sunt solicitate. Drept urmare, optează pentru pantofii sport cu amortizare. Aceștia sunt special creați pentru a ameliora impactul dintre picior și asfalt. Dacă preferi să te plimbi, încearcă pantofi sport care au talpa plată. Aceasta îți va oferi mai multă stabilitate.

 

Articole sportive bărbați în funcție de sezon

Nu contează că este prea multă umezeală, prea frig sau prea cald. Toate aceste motive îți pot afecta nivelul de confort. Pentru primăvară-vară, articolele sportive confecționate din materiale sintetice vor deveni prietenii tăi cei mai buni.  Tricourile din materiale sintetice sau pantalonii scurți sunt realizați oferă o senzație de răcorire la nivelul pielii. Astfel, poți ignora temperaturile ridicate.

Poți obține confortul termic dorit indiferent de temperatură, dar și protecție împotriva umezelii excesive. Optează pentru pantalonii sport și bluzele termo. Aceste articole sprtive sunt ideale atât pentru antrenamente, cât și pentru simple plimbări