Afișez 1 - 60 din 606 rezultate

-53%
-49%
-54%
-53%
-20%
-26%
-38%
-10%
143.10 lei
-20%
95.20 lei
-40%
-25%
119.25 lei
-30%
-15%
126.65 lei
-55%
189.99 lei

PANTOFI SPORT CU TALPA ORTOPEDICĂ

Pantofii sport au devenit mult mai mult decât parte din echipamentul de sala sau cel pentru sport.

Cum alegem pantofii sport cu talpă groasă

Pantofii sport cu talpă ortopedică îmbină stilul și confortul într-o singură piesă care a invadat piața în ultimele sezoane. Este important să îți cunoști stilul personal, ocaziile și evenimentele la care vrei să porți o astfel de pereche de pantofi sport cu talpă groasă și apoi să te orientezi spre modelul perfect pentru tine. În sensul acesta îți pot fi de ajutor și rubricile featured și ce să porți, atât varianta în limba română cât și cea în engleză.

Poartă-i alături de treninguri

O combinație foarte modernă și urbană este aceea dintre pantofii sport cu talpă otropedică și treninguri. Asociind aceste două elemente vei obține un look tineresc și fresh, perfect atât pentru zi cât și pentru seară. În locul pantalonilor de trening poți alege o pereche de blugi skinny sau cu talie înaltă care arată bine în combinație cu pulovere supradimensionate sau hanorace cu glugă.

Cei mai calitativi pantofi sport cu talpă ortopedică

Atunci când alegi o pereche de încălțăminte sunt câteva lucruri de care trebuie să ții cont dacă îți dorești ca aceasta să te țină mai multe sezoane și să nu se deterioreze. La cei de la FashionDays poți găsi modele Puma foarte moderne și trendy, dar te invităm să arunci o privire și la propunerile brandului LauraBiagiotti care are modele diverse la prețuri accesibile. Cele mai populare stiluri sunt cele din piele și piele întoarsă dar dacă îți dorești ceva mai îndrăzneț poți opta pentru pantofi sport cu talpă ortopedică din denim într-un stil urban sau casual. Vei simți diferența față de alte modele prin calitatea materialelor, a îmbinărilor și nu în ultimul rând, a tălpii care îți va relaxa picioarele chiar dacă îi vei purta toată ziua.