Afișez 1 - 60 din 511 rezultate

-15%
-32%
-16%
-16%
-16%

Fuste elegante pentru evenimente speciale

Fustele se numără printre cele mai sexy și feminine piese vestimentare. Descoperă o colecție variată de fuste și alege-o pe cea potrivită ție.

Fuste elegante scurte, pentru ţinute sexy

Intotodeauna, fusta scurtă va reprezenta una dintre piesele vestimentare feminine plină de senzualitate! Putem chiar să o numim o piesă atemporală, deoarece nu pare să se demodeze vreodată, iar în plus modelele sunt atât de variate, încât fusta scurta poate fi purtată atât vară, cât şi iarna. Desigur, vara trebuie să optezi pentru materiale vaporoase, ultra-lejere, în timp ce iarna este recomandat să alege fustele din velur sau cele tricotate.

Fuste elegante midi, mereu în tendinţe

O fustă midi va reuşi să dea oricărei femei o notă classy. Chiar dacă nu eşti o mare iubitoare a acestui stil, odată ce vei descoperi croiala care ţi se potriveşte, cu siguranţă vei îndrăgi fustele midi. Fuste midi creion, plisate sau clos – toate sunt la modă şi cu ajutorul lor vei reuşi să obţii cele mai stilate ţinute.

Fuste elegante lungi, perfecte pentru un look de vis

Fustele lungi sunt perfecte pentru femeile cărora le plac ţinutele boeme. Pentru ţinute în stil boho, aceste fuste sunt ideale.

Colecția de fuste elegante

StylishCircle îți pune la dispoziție o întreagă colecție de fuste elegante, perfecte pentru o ținuta business. Alege să ai cel puțin o fustă în A sau dreaptă dacă ești minionă. Poartă fuste petrecute, fuste plisate sau fuste cloș, accesorizate cu o curea, pentru a-ți pune în evidență talia.

Combină fusta creion cu bluze din mătase

Pentru o ținută business alege o fusta creion sau o fustă cloș pe care o poți combina cu bluze din satin sau mătase.

Fuste de iarnă, la fel de stylish

Cine spune ca iarna nu putem să purtam fuste? Alege sa fi feminină și în anotimpul geros cu o fusta de iarna, mai groasa, pe care o poți combina cu o pereche de cizme înalte sau o pereche de ghete cu toc.