Afișez 1 - 60 din 518 rezultate

-36%
-45%
449.99 lei
-47%
-72%
-72%

Cizme bărbați

Există un lucru de care fiecare bărbat are nevoie în dulapul lui: o pereche de cizme din piele. Indierent de tendințele în continuă schimbare ale momentului, o pereche bună de cizme nu iese niciodată din trend. Cizmele sunt disponibile în diferite stiluri, de la botine până la gleznă, ghete biker sau chelsea și până la cizme cu platformă sau talpă joasă.

 

Cizme bărbați pentru orice sezon

Cele mai multe modele de cizme sunt concepute pentru sezonul rece, însă există zeci de modele dedicate și sezonului cald. Din toamnă și până în iarnă, cizmele sunt principalul obiect vestimentar în jurul căruia se conturează orice ținută.

Pentru sezonul rece, găsești zeci de modele. Cizme lungi de iarnă, cizme cu talpă groasă și chiar cizme de cauciuc pentru o zi ploioasă de toamnă. Pentru zilele de vară, puteți alege o pereche de cizme cu talpă joasă și cizme de vară.

 

Cizme bărbați și costum

Cizmele scurte sunt râvnite de majoritatea bărbaților cu un stil elegant. De câteva sezoane bune, designerii reinterpretează acest model și aduc noi tendințe în materie de design și material. Trebuie să țineți cont de faptul că cizmele scurte pot fi purtate cu blugi, pantaloni cargo, costume elegante sau trening.

 

Cizme bărbați – ce model alegi?

Orice bărbat care se respectă are o pereche de cizme din piele în garderoba sa. Însă, de cele mai multe ori, în dulapul unui bărbat găsim diferite tipuri de modele de cizme, de la cizme de cauciuc la bocanci sau chiar cizme de călărie. Fiecare bărbat are nevoie de cel puțin o pereche de cizme de vară și de iarnă sau cizme cu talpă joasă.