Afișez 1 - 60 din 692 de rezultate

Pantaloni bărbaţi – o gamă variată

Atunci când vine vorba de pantaloni bărbați, aceștia sunt elementul cheie într-o ținută. Pantalonii îţi oferă libertate de mişcare, sunt lejeri, confortabili şi te fac să te simţi bine.

Pe piață, găsești diverse opțiuni: pantaloni sport, eleganți, chino, cargo sau casual. Cu pantalonii disponibili, poți crea diverse ținute. Îi poți combina cu diverse tricouri, dar şi cu blugi, bluze și cămăşi sau geci și paltoane.

 

Pantaloni bărbați de trening

Pantalonii de trening îți oferă comoditate și flexibilitate. Îi poți purta atât la antrenamente, cât și în ținute de zi cu zi, casual.

Cum îi alegi pe cei potriviți? Optează pentru pantaloni de trening slim pentru ținute stradale sau pantalonii regular fit pentru libertate de mişcare. Mai mult, alege pantalonii special creaţi pentru antrenamente intense, iar pe cei cu croială conică pentru ținute urbane.

 

Pantaloni bărbați casual

Pantalonii casual pot fi integrați și combinați în aproape orice ținută dorești. Trebuie doar să alegi mărimea, lungimea și culoarea care te reprezintă. Poți alege pantaloni casual în nuanţe neutre precum maro, albastru, negru. Dar și în nuanţe vibrante precum albastru, galben, roşu.

 

Pantaloni bărbați cargo

Pantalonii cargo au devent din ce în ce mai populari, deoarece oferă confort, dinamism, putere și versatilitate. Acești pantaloni pot fi incluși cu succes  în ținute de zi cu zi sau în ţinute urbane cu personalitate. În plus, îi poți asorta ușor cu diverse tipuri de tricouri, bluze sau cămăși.

Pantalonii cargo sunt reprezentativi pentru stilul urban. Acest stil vestimentar este expresiv și conține stilizări incendiare, completate de accesorii moderne şi îmbrăcăminte în tendinţe.