Converse All Star

Teniși Converse pentru femei

Teniși Converse pentru bărbați

Accesorii Converse

Îmbrăcăminte Converse

Produse marca Converse

Converse este un brand cu vibe urban iubit de către toți adoleșcenții și nu numai. Teniși comozi, haine de inspirație street și accesorii inedite pentru toate gusturile și toate vârstele.

Pe StylishCircle găsiți o gamă largă de produse marca Converse potrivite pentru toate gusturile.

Converse este un brand cu istorie care nu încetează să se reinventeze pentru a fi mereu în linie cu noile trenduri.

Teniși de pânză

Converse ca brand a luat ființă în 1908 în Malden, Massachusetts în prima fază producând doar teniși din pânză cu talpă de cauciuc. Din 2003, compania Americană este subsidiară firmei Nike. Moderni, comozi și rezistenți, tenișii sau bascheți Converse sunt preferați de către cei care practică skateboarding.

Chiar dacă poate ezităm să cumpărăm o pereche de pantofi din pânză la un preț destul de piperat pentru acest gen de încălțăminte, odată făcută prima achiziție sigur ne vom convinge de calitate. Sunt ușor de asortat atât pentru ținute de zi cât și unele elegante purtate însă doar de către cei mai curajoși.

Converse All Star de piele

Dacă totuși nu considerăm că o pereche de teniși de pânză merită acel preț, atunci mai bine optăm pentru teniși din piele marca Converse. Sunt la fel de cool ca și cei din pânză, insă ceva mai eleganți și mai rezistenți în timp. Există o gamă largă de modele din piele întoarsă, piele box, piele texturată sau pictată cu diverse modele mai mult sau mai puțin abstracte. Atât cei joși cât și înalți sunt favoriții domnișoarelor care iubesc să poarte fuste de blugi vara.

Accesorii Converse

La fel de moderne ca și încălțămintea, accesoriile Converse se remarcă prin linii simple, cu un vibe urban potrivit tinerilor. Șepci, rucsacuri, curele, ochelari de soare sau genți cu faimoasă siglă Converse completează perfect o ținută casual.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *