Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Încălțăminte copii – pantofi pentru fetițe

Nu există nicio îndoială că pantofii pentru copii ar trebui în primul rând să fie adaptabili și  confortabili.

Când vine vorba de micile prințese, aspectul lor este de cea mai mare importanță. Pentru primăvară și vară, pantofii cu scai, cu șireturi sau fără închidere sunt perfecți. Adidașii pentru fete în nuanțe de roz sau cu imprimeuri florale sunt ideali pentru ieșirile active. În familie, în parc sau excursiile de weekend. Pentru purtarea zilnică, balerinii colorați cu aplicații sunt alegeri excelente. Sandalele confortabile și șlapii cu motive de desene animate sunt esențiale pentru zilele caniculare. Mai ales pentru distracția de la piscină.

Pe măsură ce se apropie toamna, cizmele impermeabile cu blană decorativă sunt un must-have. Pentru a proteja picioarele mici de frig și umezeală. Iar înainte de intrarea iernii, cizmele pentru zăpadă sunt un plus pentru garderobă. Asigurând căldură și protecție împotriva înghețului și zăpezii.

 

Încălțăminte copii – pantofi pentru băieți

În ciuda aparențelor, băieții apreciază aspectul încălțămintei lor. Deși pot prefera diferite opțiuni de culoare. În lunile mai calde, adidașii oferă un confort optim și sunt o alegere populară. În funcție de vârstă, pot fi preferate șireturile sau scaiul. Cu opțiuni precum motive de desene animate, camuflaj militar sau culori uni. Pentru o aerisire adecvată, sandalele sunt ideale pentru vară. Cu nuanțe de albastru, verde sau maro, modele geometrice sau modele inspirate de personaje.

În timpul iernii, o pereche modernă de ghete durabile, cu izolație la interior, îți vor menține copilul cald și elegant. Pentru escapadele de zăpadă, cizmele pentru băieți sunt alegerea perfectă. Oferind căldură și protecție împotriva umezelii.