Adidași Nike

af1 triple white

Adidași Nike

În modă totul este permis! Iar cum pantofii sport Nike sunt în vogă de foarte mult timp şi nu par să se demodeze vreodată, te sfătuim să îţi îmbogăţeşti garderoba măcar cu o pereche.

Comozi şi versatili – Adidașii Nike

Adidaşii Nike ieftini sunt comozi şi versatili, deoarece pot fi incluşi într-o mulțime de ţinute de la cele casual până la cele glam. Mai mult, materialul din care sunt realizaţi face ca durata de viaţă a acestora să fie mai mare.

Pentru că vrem să arăţi ultra cool, îţi propunem câteva idei de asortare a adidaşilor Nike ieftini.

Idei de ţinute cu adidaşi Nike ieftini

Secretul stă de fapt în mixul stilurilor vestimentare. Chiar dacă în cazul adidaşilor tendinţa este să fie asortaţi cu tricouri şi sau alte articole vestimentare cu notă sport, îndrăzneşte să aduci o tentă eleganta ţinutelor prin mixarea elementelor contrastante: adidaşi Nike cu o fustă midi plisată, cu o rochie midi din dantelă, cu o bluză feminină, iar exemplele pot continua.

Alături de o pereche de jeanşi, adidaşii Nike ieftini vor arăta minunat. Poţi adăuga o cămaşă lejeră din bumbac, dar nu uita să îţi condimentezi cu câteva accesorii, cum ar fi o eşarfă în talie pe post de curea, un colier opulent sau nişte brăţări cu aer boho. Când vine vorba de o plimbare cu biciclete, această ținută este ideală, chic și comodă.

Poartă adidaşi Nike alături de o fustă creion, de una plisată cu accente metalice sau în cloș cu o betelie bine conturată. Completează cu un tricou alb, iar ţinuta ta este completă.

One thought on “Adidași Nike

  1. Pingback: Tinute casual – Adriana Delia Barar's RO Blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *