Afișez toate cele 8 rezultate

Rochii sport – Feminitate şi confort în acelaşi timp

Fiecare femeie îşi doreşte o ţinută confortabilă, însă feminină. În cazul acesta, ce piesă vestimentară să fie mai potrivită dacă nu rochia sport?
Rochiile sport au devenit mult mai populare în ultima vreme, pentru că sunt deosebit de practice, iar în acelaşi timp oferă o notă stilată purtătoarei.
Poţi miza, în funcţie de preferinţe, pe rochii sport simple sau modele cu diverse imprimeuri. În ultima vreme, s-au purtat tot mai mult rochii sport cu buzunare, desupra genunchiului. Acestea seamănă foarte mult cu hanoracele clasice, cu excepţia faptului că nu au glugă. Sunt extrem de chic şi pot fi purtate cu uşurinţă atât în sezonul cald, cât şi când este frig afară. O asemenea rochie poate fi asortată cu tenişi, ghete sau chiar cizme înalte.
Un mare avantaj al rochiilor sport este preţul. Există o mulţime de magazine fizice şi online care oferă o gamă variată de rochii sport la preţuri imbatabile. O gamă largă de modele şi culori se poate găsi şi la noi pe site!

Unde poţi purta rochii sport?

Aceste rochii se pot purta într-o mulţime de contexte, desigur, nu şi la o petrecere rafinată. Însă sunt perfecte pentru ţinutele de zi cu zi, o Casual Friday la birou, la cumpărături, la o întâlnire cu prietenele etc.
Am văzut, de asemenea, purtându-se rochii sport lungi cu sandale cu toc subţire şi înalt în stil minimalist. Desigur, o asemenea ţinuta este ideală pentru femeile care iubesc ţinutele extravagante şi nu le este teamă să fie în centrul atenţiei. Dacă preferi stilul clasic şi cuminte, tenişii sunt perfecţi!
Este foarte important că ţinuta aleasă să reflecte personalitatea ta! În acest fel, cu siguranţă vei străluci!

Ce culoare să alegi pentru o rochie sport

În ceea ce priveşte nuanţele, rochiile sport nude, sau în nuanţe precum: alb, gri, negru, cappuccino sunt cele mai căutate, deoarece sunt şi foarte practice. O asemenea ţinută se potriveşte de minune cu încălţări albe sau negre, cât şi cu încălţăminte în nuanţe neon. Recomandarea noastră este să mizezi pe un asemenea model dacă vrei să îl porţi cât mai mult timp şi în cât mai multe combinaţii vestimentare! Sinsay rochii iti pune la dispozitie o multime de modele in toate culorile, asadar sigur vei gasi ceva pe gustul tau.