Afișez 1 - 60 din 1084 de rezultate

-30%
-67%
69.00 lei
-14%
189.00 lei
-14%
189.00 lei
-14%
-64%
-58%
79.00 lei
-58%
-36%
159.00 lei
-40%
-20%
-28%
179.00 lei
-17%
189.00 lei
-17%
189.00 lei
-32%
189.00 lei
-36%
179.00 lei
-33%
159.00 lei
Rochiile sunt cele mai îndrăgite piese vestimentare ale femeilor. Acestea reușesc să pună frumos în evidență fiecare siluetă. Feminitatea și delicatețea sunt doar două atribute ce descriu perfect o rochie de zi.

Ce tip de rochii de zi ieftine să alegi?

Dacă ești adepta stilului office în viața de zi cu zi, câteva modele de rochii casual elegante vor fi pe gustul tau. Acestea au un stil aparte, ce emană frumusețe și seriozitate.
În plus, poți opta pentru diferite modele de rochii elegante de zi pentru a oferi o notă de rafinament în fiecare ținută.
Pentru ținutele casual, poți opta pentru diferite modele de rochii de zi Lejeritatea acestora te ajută în momentele în care ai foarte mult de muncă sau pur și simplu vrei să te simți bine. Cu ajutorul acestora, te vei simti confortabil si vei arata bine.

Ce rochii elegante de zi alegi în funcție de anotimp?

Pentru lunile de vară ce merge mai bine decât modelele de rochii de zi cu imprimeu floral? Acestea sunt preferatele femeilor atunci când temperaturile o iau razna. Sunt feminine și în ton cu anotimpul, ceea ce le face ideale pentru acest sezon.
Cât despre zilele friguroase de iarnă, există nenumărate tipuri de rochii de zi ieftine tricotate. Acestea te proteajează de temperaturile scăzute și sunt in mare voga. În plus, pot conține diferite aplicații sau curele ce oferă o notă personalizată după propriul stil.

Ce model de rochie de zi poți să adopți în acest sezon?

Prețul acestor rochii de zi elegante variază în funcție de fiecare model, însă și de brand-ul de care aparțin. Nu trebuie să-ți faci prea multe griji, poți găsi o mulțime de rochii de zi ieftine, potrivite pentru fiecare buzunar.
Un factor important de care trebuie să ții cont, în momentul în care vrei să achiziționezi o rochie de zi este materialul din care aceasta este confecționat.
Destul de căutate sunt rochiile de zi ieftine din denim. Acestea oferă un aspect trendy și sunt foarte versatile. Cu ajutorul acestora, poți crea atât o ținută de zi, cât și una de club. Totul ține de creativitatea și accentul pe care îl depui în accesorizarea acesteia.
În funcție de stilul și propria personalitate, ai posibilitatea de a opta pentru diferite modele de rochii de zi. De la cele colorate, la cele în carouri sau de la cele drepte și simple, la cele cu aplicații și crăpături. Trebuie să-ți alegi rochia după forma și înălțimea corpului pentru a arăta mereu bine.