Michael Kors

Genți Michael Kors

Ceasuri Michael Kors

Ochelari de soare Michael Kors

Michael Kors – Colecția 2019

Produse Michael Kors

Michael Kors reprezintă brandul preferat al femeilor mai ales când vine vorba de genţi.

Acesta este un brand de designer american, devenit foarte popular în ultimii ani în ţinutele abordate de celebrităţi şi de influencerii de pe Instagram.

De obicei, produsele Michael Kors sunt realizate din materiale de calitate. Aici includem genţi, încălţăminte, ochelari, ceasuri şi parfumuri.

Genţi Michael Kors

Pentru o ţinută modernă, o geantă Michael Kors este cea mai bună alegere. În funcţie de stilul personal, poţi alege o geantă clasică, perfectă pentru ţinutele business şi cele de zi, sau o geantă mini de umăr pentru ţinutele de seară. Având în vedere că aceste genţi nu sunt nici cele mai ieftine, recomandarea noastră este să optezi pentru un model de care ştii că nu te vei plictisi şi care să se potrivească mai multor ţinute.

Ceasuri Michael Kors

Pentru transformarea unei ţinute banale ai nevoie de un accesoriu pe măsură. Un ceas în nuanţe feminine precum rose-quartz este o alegere inspirată atât pentru un outfit de zi, precum şi pentru unul de seară.

Ochelarii de soare – nelipsiţi în ţinutele de vară

Alegerea unor ochelari de soare de calitate este esenţială pe perioada verii, când vrem să ne protejăm ochii de razele solare puternice. Optează pentru ochelari de soare din materiale de calitate, chiar dacă asta înseamnă să investeşti puţin mai mult.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *