Triumph

Chiloți Triumph

Lenjerie modelatoare Triumph

Seturi lenjerie Triumph

Sutiene Triumph

Produse Astratex

Lenjerie intimă, body-uri din materiale fine, seturi de lenjerie din dantelă fină, lenjerie modelatoare, sutiene cu sau fără push-up și dresuri potrivite pentru orice ocazie. Calitate superioară oferită de Triumph la cel mai bun preț.

Lenjerie intimă de cea mai bună calitate semnată de brandul Triumph.

Cele mai noi colecții de lenjerie Triumph le găsești pe StylishCircle.ro

Seturi de chiloți și sutien din materiale fine de cea mai bună calitate potrivite chiar și pentru cele cu pielea foarte sensibilă. Modelele sunt elaborate după tendințele de ultimă oră și se potrivesc la orice siluetă.

Lenjeria modelatoare semnată Triumph este atît comodă cât și extrem de eficientă în remodelatoarea întregului corp. Body-uri, bustiere, sutiene și chiloți cu talie înaltă potrivite pentru rochiile mulate de orice culoare.

Cele mai populare sunt dresurile modelatoare care sunt ideale pentru orice ocazie trecând ușor neobservate fiind extrem de fine și discrete în același timp.

Sutinele Triumph sunt într-o gamă largă de modele de la cele simple din dantelă fără armătură sau burete, până la sutienele cu push-up sau cele tip balconette potrivite pentru rochiile elegante fără bretele sau mâneci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *