Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.

Indiferent că este vorba despre un botez sau de aniversarea câtorva luni din viaţa micuţului, alegerea unei bijuterii reprezintă o adevărată provocare.

În primul rând, dacă este vorba despre un cadou, trebuie să alegi o bijuterie care să transmită un mesaj puternic, însă care să fie frumoasă, de calitate şi sigură pentru sănătatea celui mic.

Bijuterii din aur pentru nou născuţi

Bijuteriile din aur pentru copii se spune că sunt cele mai sigure. Asta, din punct de vedere al materialului din care sunt confecţionate, deoarece nu sunt toxice nu provoacă iritaţii pielii sensibile a copilului.

În plus, unei bijuterii din aur pentru copii îi poţi da o notă personală, dobândind astfel o valoare deosebită. Pentru nou născuţi poţi alege o bratarica de mână, sau una de picior care să aibă gravată o anumită dată sau numele copilului, sau poţi alege o brăţară din aur în forme drăguţe de animăluţe sau trifoi pentru noroc, precum şi o pereche de cercei nou născuţi.

Bijuterii din argint pentru nou-născuţi

Bijuteriile dihn argint sunt la fel de sigure, deoarece nu irita pielea copilului şi poţi grava pe ele anumite date simbolice. Reprezintă un cadou ideal pentru nou născuţi. Poţi alege cercei nou născuţi, coliere din argint sau brăţări, în funcţie de preferinţe, însă ai grijă ca acestea să fie sigure.

Iată la ce aspecte să fii atentă atunci când alegi bijuterii nou născuţi

● materialul – pielea celui mic este extrem de sensibilă, iar sistemul său imunitar nu este suficient de bine dezvoltat, aşadar, cel mic trebuie protejat pe cât posibil faţă de alergeni sau alte substanţe toxice, care ar putea să îi provoace iritaţii.

● dimensiunea – lungimea şi lărgimea unui colier sau ale unei brăţări (fie ca o poartă la mână sau la picior) sunt foarte importante pentru siguranţa celui mic, aşadar trebuie alese cu grijă, pentru a nu reprezenta un risc pentriu acesta.

● designul – bijuteriile pentru bebeluşi ar fi bine să fie cât mai simple, pentru a nu provoca accidente.

Luând în considerare aceste aspecte, nu încape îndoială că vei face o alegere bună! Fie că vrei să alegi o pereche de cercei, o brăţară sau un colier pentru cel mic, cu siguranţă vei găsi tot ce ai în gând în colecţia noastră!