Afișez 1 - 60 din 344 de rezultate

-57%

Știm că ești creativă și vrei să ai o garderobă variată. Tocmai de aceea îți punem la dispozitie o gamă largă de topuri, din care poti alege piesele potrivite stilului tau.

O gamă variată de tricouri

Adoptă un stil sport și combină ținuta ta cu unul dintre zecile de modele de tricouri sport. Pentru un stil casual, îți punem la dispoziție o gamă largă de tricouri polo și tricouri casual. Spre exemplu, poți combina un tricou polo cu o pereche de blugi clasici și cu niște teniși. Dacă vremea este prea răcoroasă, adaugă un palton lung. Pentru a scoate această ținută din tipare, adaugă niște accesorii deosebite. Poți adăuga un rucsac Guess, un ceas Fossil, sau o borsetă.

Combină un tricou polo cu o pereche de blugi skinny

Pentru o ținută casual si confortabilă combină un tricou polo colorat cu o pereche de blugi skinny. Completează totul cu o pereche de adidași albi și cu un rucsac cin piele.

Topuri – nelipsite din orice garderobă

StylishCircle îți pune la dispoziție o gamă variată de topuri. Fie că optezi pentru topuri fără mâneci sau topuri cu spatele gol, aici găsești modelele potrivite stilului tău. Sezonul acesta sunt în mare vogă topurile cu volane. Acestea se potrivesc de minune la ținutele primăvăratice, precum și pentru cele de vară. Un top cu volane este ideal atât cu o pereche de de blugi clasici, cât și cu pantaloni scurți.