Afișez 1 - 60 din 806 rezultate

Atunci când ne dorim un look impecabil trebuie să avem grijă să arătăm impecabil. Pe lângă coafură și machiaj, bijuteriile sunt extrem de importante pentru a transforma o ținută. Printre bijuteriile cele mai dorite de către femei se numără și cerceii.

Cerceii nu ar trebui să lipsească din ținuta zilnică. Pentru o aparitie glam poarta cercei mari, opulenti, insa pentru tinutele de zi alege o pereche de cercei discreti, modele clasice, din aur sau din argint.

 

Cercei femei – un simbol unic

Cerceii au existat din cele mai vechi timpuri – și sunt încă puternici. De la știfturi minimaliste până la cercei candelabru și cercei-picătură. Împodobiți cu pietre prețioase colorate sau negre, există o selecție largă de stiluri și modele pe piață. Acestea variind de la șic atemporal la modern și neclintit.

Piesele delicate și discrete, cerceii plini, cercei supradimensionați. Vin fiecare cu propria lor gamă de caracteristici și farmec. Cerceii sunt de tipuri specifice și chiar poziții specifice pe ureche.

 

Cercei femeicare sunt cei mai populari?

Cerceii cu șurub sunt cele mai populare tipuri de cercei. Simpli, discreți și eleganți. Cerceii cu șurub sunt versatili și potriviți pentru cea mai largă gamă de ocazii și look-uri. Inclusiv outfit-uri casual, ținute de birou, haine de seară și ca cercei de mireasă.

Alte tipuri populare de cercei includ cerceii suspendați, cercei cu cerc (inclusiv cercei cu perle în tendințe).