Afișez 1 - 60 din 786 de rezultate

-53%
-53%
-55%
-39%
1,119.99 lei
-67%
-54%
-39%

Alege o pereche de ochelari de soare barbati dintr-o selecția variată cu modele de la cele mai cunoscute branduri. Ochelarii rămân un accesoriu esențial în orice anotimp. Iar pe lângă utilitate, aceștia pot da un aer modern și stilat oricărei ținute.

Ochelari de soare bărbați – un accesoriu esențial

Fiind un accesoriu esențial în orice anotimp și ideali pentru orice tip de ținută, o pereche de ochelari soare trebuie să se potrivească fizionomiei tale. Forma acestora poate varia: rotundă, pătrată, dreptunghiulară, triunghiulară, hexagonală. Spre exemplu, dacă ai fața rotundă ți se vor potrivi de minune ramele dreptunghiulare. Iar dacă ai fața pătrată, o pereche de ochelari cu rame mai rotunjite se vor potrivi la fix.

În ceea ce privește gama de culori, cele mai populare nuanțe sunt: negru, gri, maro. Sunt nuanțe simple, masculine, care se vor potrivi oricărui look.

Ochelari de soare polarizați 

Alege o pereche de ochelari cu lentilă polarizată pentru a avea o vedere fără reflexii orbitoare, protecție UV și pentru a reduce senzația de ochi obosiți.

Ochelari de soare bărbați asortați cu șepci

Alege perechea potrivită de ochelari de soare, în funcție de culoarea lentilei, forma feței. Opteaza pentru una din șepcile din acest sezon pentru un look urban.

Ochelari de soare aviator

O pereche de ochelari de soare aviator pot fi purtați oriunde și oricând. Ușor de asortat, aceștia pot completa o ținută masculină precum o pereche de blugi rupti și o cămașă în carouri.

Indiferent de modelul ales, o pereche de ochelari de soare care reprezintă un accesoriu esențial, indiferent de sezon.