Rochie corai

Rochie corai

Roșu corai

Una dintre cele mai importante nuanțe în această primăvară este roșu corai. Deși este asemănător cu rozul, coraiul poate fi intens, între un roz cireșiu si oranj, sau mai șters ca un roz bonbon. Este o culoare care poate fi asortată cu o varietate de nuanțe precum khaki, bleumarin, alb, galben, cafeniu, gri, verde sau portocaliu.

Femeile cu părul brunet sau roșcat pot purta variantele mai intense ale acestei culori, pe când culoarea corai asemănătoare piersicii se potrivește de minune cu părul șaten sau blond. În timp ce o nuanță puternică de corai poate fi folosită pentru a scoate o ținută din anonimat, nuanțele mai pale pot pune în valoare un look minimalist în culori nude.

Rochie corai – cum o purtăm?

Pe timp de primăvară o rochie corai poate fi cea mai insipirată alegere, mai ales dacă dorești un look feminin și elegant.

Această ținută trebuie accesorizată corect, tocmai de aceea caută să o porți cu o curea lată neagră în talie și bijuterii statement, deoarece bijuteriile delicate nu sunt puse în valoare alături de nuanța corai.

Pentru o combinație reușită alege perlele sau nuanțele de albastru safir.

Această culoare fresh și veselă se potrivește tuturor femeilor, mai ales pentru că poate fi găsită într-o multitudine de nuanțe.

Pe perioada verii o rochie corai elegantă se va asorta perfect cu un ten bronzat, iar tu vei avea un look simplu și de invidiat.

Femeile care nu agrează clasica culoare roz, acum au ocazia să poarte un roz mai diferit, și anume corai, care este o combinație între roșu și roz.

Prin această nuanță se evidențiază romantismul, pasiunea și feminitatea celei care o poartă.

Considerăm că o rochiță corai este ușor de purtat și de combinat indiferent de stilul tău vestimentar.

O rochie corai este pur și simplu o declarație de iubire a verii, iar femeile care aleg să o poarte sunt fericite, joviale și pline de energie.

Se potrivește perfect cu o pereche de tocuri nude, o eșarfă colorată, un clutch modern, împreună cu bijuterii statement.

Alege să porți o rochie corai deoarece te va face remarcată prin eleganța sa.

Pentru un look rafinat și feminin optează pentru o rochie de seară care învăluie silueta.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *