Promoții și Coduri de Reducere

Afișez 1 - 60 din 141 de rezultate

Când vine vorba de îmbrăcăminte comodă, de foarte multe ori femeile optează pentru un trening dama foarte confortabil și haine de casă.

Cum alegem un trening dama

Îmbrăcămintea sport trebuie să fie lejeră, comodă și durabilă. Fie că e vorba de treninguri dama semnate de designeri celebri sau firme ceva mai accesibile, raportul calitate preț trebuie să fie cel corect.

De multe ori optăm pentru treninguri dama ieftine deoarece le purtăm atunci când ne relaxăm și nu avem nevoie de un produs foarte durabil neapărat. Dacă totuși vorbim de o persoană care face sport de performanță, atunci este mai indicat a se căuta un trening de o calitate superioară, spre exemplu un trening dama bumbac sau un trening din catifea, care să ajute la obținerea performanței dorite. Brandurile cele mai populare când vorbim de treninguri de femei sunt : Adidas, Nike, Puma, Under Armour, Reebok etc.

Acum ceva timp se purtau treningurile largi, de ceva vreme s-a revenit la moda urăt de noi toți, cea cu elastic pe elastic care să fim sinceri, parcă nici nu arată foarte rău. Cert este că trebuie să găsiți un model care stă bine pe corp și este și comod în același timp. Confortul primează când vine vorba de îmbrăcămintea sport. Pantaloni de trening trebuie să fie atât de comod încât să poți să sari liniștită pe trambuline.

Selecția este extrem de vastă, trebuie doar să găsești ceva pe gustul tău care să se potrivească și bugetului alocat acestui tip de vestimentație.Trening Adidas damă este la mare căutare, iar o astfel de ținută te va face să te simți comodă și cool.

Pantofi sport cu treninguri damă

Dacă la treningurile damă se mai poate face rabat când vine vorba de calitate, la încălțămintea sport trebuie optat pentru produse de calitate. Adidași Nike, Skechers, Nike Air Force sau  Vans sunt printre cele mai căutate branduri la această oră. Adidași Versace Jeans Couture purtați la un trening super comod este combinația ideală pentru un weekend relaxant.

Treninguri dama moderne

Pentru că în perioada aceasta trebuie să petrecem mai mult timp acasă, treningul este o piesă must-have în garderoba oricărei femei. Iar modelele au început să fie din ce în ce mai diverse: de la treninguri de catifea, până la treninguri largi, super confortabile, modele cu pantaloni largi și crop top.

În ceea ce privește gama de culori, treningurile simple, într-o singură culoare sau în două culori sunt la mare modă. În plus, modelele simple pot fi asortate foarte ușor cu alte piese vestimentare pe care le deții deja.

Indiferent că alegi treningul pentru activități sportive, sau pentru a-l purta pe acasă – fiind foarte confortabil mai ales dacă lucrezi din confortul casei, cu siguranță vei găsi mai multe modele de treninguri dama moderne, care să îți satisfacă cerințele.

Iată și câteva modele în vogă în acest moment, recomandate de noi. Poți da CLICK PE IMAGINE pentru a vedea mai multe detalii despre produsul preferat!