Afișez 1 - 60 din 117 rezultate

-21%
-20%
-37%
-21%
-20%
-16%
-17%
-55%
107.00 lei

Ești în căutarea unui compleu sport dama? Avem o întreagă colecție de modele, perfecte pentru sezonul rece sau cald.

Alege un compleu sport dama la cel mai bun preț

Dacă ești adepta ținutelor comode, atunci acesta poate fi o alegere excelentă. În plus, acesta se poate purta nu doar la ținutele sport, dar și la cele casual. Așadar, poți merge chiar și la cumpărături sau la o întâlnire cu prietenele purtând o asemenea ținută. Poți asorta compleul cu un rucsac chic și o pereche de pantofi sport.

Compleuri dama sport pentru un look confortabil, dar chic

În ultima colecție vei putea găsi o mulțime de modele de compleuri dama sport și treninguri , potrivite pentru sezonul cald, cu pantaloni sau colanți scurți.

Set fitness dama

Dacă vrei să fii în trend chiar și atunci când mergi să îți faci antrenamentul zilnic, poți îmbrăca un set fitness dama Adidas, Nike, Puma sau chiar și un set sport simplu și ieftin. Important este ca materialul din care este realizat să fie de calitate pentru a absorbi urmele de transpirație și pentru a-ți oferi un plus de confort pentru a te putea mișca liber.

Compeuri fitness dama

Printre cele mai îndrăgite echipamente sportive pentur femei se află modelele mulate de compleuri fitness damă. Poți opta pentru o pereche de colanți de sală cu push-up sau modelatori pentru a accentua frumos formele corpului. O bluză sau o bustieră din aceeași gamă îți vor completa perfect ținuta de sală.