Afișez 1 - 60 din 733 de rezultate

-61%
-64%
-54%
-42%
-39%
-38%
-52%
-50%
-52%
-46%
-30%
-40%
83.99 lei
-53%
-25%
-60%
-56%
-53%
-48%

Geci & Paltoane bărbați

Atât gecile, cât și paltoanele au caracteristici diferite. Nu contează că alegi un palton versatil pentru toamnă sau o geacă de iarnă impermeabilă. Pe piață, vei găsi o varietate de modele care te vor ajuta să experimentezi confortul termic.

 În funcție de sezon și ce condiții climatice sunt, optează pentru:

 

  • Palton de toamnă confecționat din materiale eficiente termic și care te protejează de vânt și ploaie. Materialele tehnice din care sunt realizate paltoanele de toamnă mențin echilibrul între protecție termică și confort.

 

  • Geacă de iarnă cu umplutură densă. Aceasta asigură impermeabilitate ridicată pentru rezistență la zăpadă și ploaie și confort termic sporit. O geacă este potrivită pentru activități zilnice sau pentru drumețiile în natură.

 

 

Geci & Paltoane bărbați – cum le alegi?

 

Protecție termică. O geacă de toamnă își pierde din necesitate iarna. Iar o geacă de iarnă este prea groasă pentru perioadele de tranziție. De aceea, trebuie să te asiguri că ai întotdeauna în garderoba ta o geacă pentru primăvară-vară-toamnă și o geacă de iarnă groasă.

 

 

  • Protecție și impermeabilitate pentru umezeală. De obicei, perioadele cu foarte multă umezeală sunt toamna și iarna. Nu contează că plouă sau că este lapoviță, o geacă impermeabilă este absolut necesară.

 

  • Adaptabilitate la nevoile utilizatorului. Există o diversitate de geci și jachete pentru bărbați. De la geci de iarnă cu glugă sau fără, cu mâneci reglabile și buzunare încăpătoare. Și chiar jachete de toamnă ușoare, cu protecție antivânt.

 

  • Design versatil și materiale tehnice. Cu toții ne dorim să achiziționăm o geacă sau un palton care ă treacă testul timpului. De aceea, optează pentru geci care îmbină eficiența materialelor tehnice cu design-yl versatil. Astfel, le vei putea adapta ușor atât la ținute sport, cât și casual.