Vans

Pantofi sport femei Vans

Pantofi sport bărbați Vans

Colecția 2019

Cele mai populare modele

Produse marca Vans

Pantofii sport Vans sunt foarte populari datorită confortului pe care îl oferă, fiind disponibili într-o multitudine de modele, cu sau fără şiret, cu inserţii din piele sau simpli.

Chiar dacă până acum am văzut aceşti pantofi sport, purtându-se mai ales atunci când se practică diverse sporturi urbane, precum skateboarding-ul, aceştia pot fi incluşi cu succes şi în ţinutele de zi.

Astfel, putem spune că versatilitatea reprezintă un mare avantaj, însă nu trebuie să uităm nici de rezistenţa şi calitatea materialelor.

Look-ul ultra-feminin

Un look feminin îl poţi obţine purtând pantofii sport Vans împreună cu fuste midi cu imprimeuri florale, rochii simple de vară din materiale lejere sau blugi.

Alege nişte pantofi sport albi, care se vor potrivi cu multe piese vestimentare pe care le ai deja în garderobă.

Look-ul de zi

Ţinuta de zi se asortează de minune cu tenişii Vans. Poţi miza pe o pereche de tenişi clasici, nişte blugi până la gleznă şi o cămaşă albă de vară cu transparențe sexy. Poţi alege şi un model fără şiret, care se va combina de minune cu nişte pantaloni culottes lejeri, cu o fustă din denim sau cu o fustă midi plisată.

Deoarece există atât de multe modele, tenişii Vans pot fi purtaţi în diverse contexte. De exemplu, sunt perfecţi şi pentru o casual Friday la birou, când adopţi o ţinută relaxată.

Dacă te-ai hotărât că vrei şi tu o pereche, te invităm să arunci o privire peste colecţia noastră!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *