Afișez 1 - 60 din 579 de rezultate

-40%
179.99 lei
-42%
-45%
219.99 lei
-57%
-35%
129.99 lei
-51%
-43%
-62%
-43%
249.99 lei

Bluze & Cămăși bărbați

Bluzele şi cămăşile pentru bărbați sunt articole vestimentare indispensabile și extrem de versatile. Ușor de accesorizat, cămășile rămân un articol de bază în orice garderobă.

 

Bluze & Cămăși bărbați – potrivite pentru orice anotimp

Indiferent de vremea de afară sau de stilul vestimentar preferat, bluza nu trebuie să lipsească din dulapul tău. Pentru nopțile de vară, optează pentru o bluză de in ori o bluză cu mânecă scurtă. Pentru zilele reci de toamnă poți alege o bluză cu mânecă lungă sau o bluză supradimensionată.

 

Bluze & Cămăși bărbați cu pantaloni eleganți

Alege o cămașă de vară și o pereche de pantaloni eleganți pentru o ținută glam. O camașă cu mânecă lungă poate să fie ușor de accesorizat cu o pereche de pantaloni chino pentru o ținută office. Cămașa business sau cămașa casual poate să fie purtată cu pantaloni casual, în toate anotimpurile şi aproape în orice context.

Cum alegi bluza și cămașa potrivită?

Materialele şi modelele pentru colecția de cămăși și bluze sunt extrem de variate. De la cămăși în carouri sau cu dungi, până la bluze polo sau din chiffon, aici vei găsi cu siguranță ceva care să ţi se potrivească!