Afișez 1 - 60 din 1327 de rezultate

-22%

Nu rata trend-ul cu rochii cloș elegante! Astfel, vei reusi sa îți transformi garderoba casual într-una feminină fără prea mult efort.  Purtând o rochie cloș, vei atrage complimente indiferent de evenimentul la care alegi să o porți.

 

Rochii cloș – de ce să le alegi?

O astfel de rochie are accente retro, este feminină și elegantă. Reprezintă o pieseă vestimentară care nu trebuie să lipsească din șifonier indiferent de anotimp.

Sunt ideale să le ai în garderobă, deoarece aplatizează orice tip de siluetă și ascund imperfecțiunile din zona șoldurilor. Acestea scot în evidență talia, atrag atenția asupra bustului și modelează foarte bine formele. Pe lângă talie și bust, purtarea unei rochii midii cloș atrage atentia si asupra picioarelor, mai ales dacă porți pantofi cu toc.

 

Rochii cloș – când să le porți?

Pe piață, vei găsi modele, stiluri și culori diferite. Indiferent de modelul ales, acestea îți oferă un aer ușor romantic, de inspiratie retro.

În plu, o rochie cloș se poate purta purta indiferent de eveniment: ocazii speciale, la birou sau pentru ieșirile cu prietenii în oras.

Sfat: Dacă ai o rochie cloș  simplă, o poti purta în foarte multe combinații de culori și stiluri. Astfel, vei crea mai multe ținute cu ajutorul unei singure piese vestimentare.

Dacă totuși ai nevoie de o rochie tradițională sau o rochie din dantelă, găsești o mulțime de modele disponibile!