Afișez 1 - 60 din 177 de rezultate

-28%
-28%
-26%
-21%
269.00 lei
-21%
269.00 lei
-21%
269.00 lei
-30%
-30%
-27%
-28%
-29%
289.90 lei
-52%
107.99 lei
-50%
-35%

Paltoane damă colecția nouă

Paltoanele de damă rămân și în acest an piesa de rezistență în garderoba oricărei doamne care se respecta. Este cea mai prețioasă piesă de îmbrăcăminte pentru sezonul de toamnă-iarnă.

Fie ca vorbim de paltoane damă de lână, de stofă sau piele, acest obiect vestimentar oferă protecție împotriva frigului și a umezelii fără să sacrifice eleganța.

Prezent în garderoba bărbaților încă de la sfârșitul secolului XVIII, paltonul a câștigat teren de-a lungul timpului  în garderoba femeilor din întreaga lume.

Moda anilor 80 a adus din nou în atenția publicului clasicul palton. În epoca îmbrăcămintei impunătoare și electrizante, paltoanele damă s-au adaptat la noile cerințe în modă fără să sacrifice eleganța.

Astăzi, paltonul damă rămâne o piesă clasică ce nu trebuie să lipsească din garderoba doamnelor. Versatile și elegante, paltoanele de damă au rezistat de-a lungul timpului.

Cum alegi un palton damă

Spre deosebire de o jachetă din fâș sau o geacă din material goretex, paltoanele damă de iarnă sunt ușor de purtat la o ținută business sau la o rochie elegantă.

Un palton de damă calitativ va fi mereu confecționat din lână sau amestec de lână cu vâscoză. Variantele mai scumpe au amestec de cașmir, vicuna, merino sau angora.

Investește într-un palton de calitate, cu texturi simple și o croială clasică. Un astfel de palton nu se demodează și poate să fie purtat mai mulți ani.

Pentru ținutele business alege paltoane de damă în nuanțe clasice ca negru, gri maro sau bleumarin.

Cu un astfel de palton vei face întotdeauna o impresie bună, oriunde ai merge!

Paltoane damă iarnă

În sezonul friguros o ținută elegantă nu poate să fie completă fără ajutorul paltoane dama iarnă.

Paltoanele de damă vin în două versiuni de lungime: paltoane de damă întregi și paltoane de damă trei sferturi. Dacă optați pentru o rochie lungă, alegeți un palton întreg care coboară până la jumătatea gambelor. Acest model este potrivit pentru doamnele înalte.

În versiunea trei sferturi paltoanele de damă iarnă ajung până la mijlocul pulpei. Acest model este unul mai tineresc și mai versatil. Poate să fie purtat la un număr mai mare de ținute, de la clasic/business până la un stil mai casual.